Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Υποθέσεις
Σπίτι >

Κίνα Zhenglan Cable Technology Co., Ltd εταιρικές υποθέσεις

Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Υπόγειο καλώδιο

Βασικά της υπόγειας ηλεκτρικής μετάδοσης που εξηγείται   Η μετάδοση της ηλεκτρικής δύναμης μπορεί να γίνει από πάνω παρά υπόγεια να χρησιμοποιήσει τους διαφορετικούς τύπους καλωδίων μετάδοσης. Αυτοί οι τύποι μεταδόσεων ηλεκτρικής δύναμης έχουν τα οφέλη, τις παγίδες και επίσης τις αιτήσεις τους όπου χρησιμοποιείται συχνά. Η επιλογή της μεθόδου εξαρτάται κυρίως από τους παράγοντες όπως το κόστος, την τάση, την ασφάλεια, την εφαρμογή, κ.λπ. Η υπερυψωμένη μετάδοση δύναμης είναι φτηνή και η διαδικασία εγκαταστάσεων είναι φτηνή. Εκτιμώντας ότι, η υπόγεια μετάδοση δύναμης είναι ακριβή και έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα. Οι εφαρμογές αυτής της μετάδοσης εξαρτώνται κυρίως από τις περιοχές πλήθους καθώς επίσης και όπου η δυνατότητα της υπερυψωμένης μετάδοσης δύναμης δεν είναι δυνατή. Μερικές φορές, λόγω των παραγόντων όπως φυσικό, το κόστος και περιβαλλοντικός, οι δύο τύποι καλωδίων συνδυάζονται μαζί για τη μετάδοση ηλεκτρικής δύναμης. Τι είναι υπόγεια ηλεκτρική μετάδοση;   Η μετάδοση ηλεκτρικής δύναμης μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια μέθοδο όπως ως εναλλακτική λύση της υπερυψωμένης μετάδοσης δύναμης. Αυτά τα καλώδια έχουν τη χαμηλή ορατότητα και που δεν έχουν επιπτώσεις από το άσχημο καιρό. Αλλά, το κόστος αυτών των καλωδίων είναι υψηλό και η τοποθέτηση της διαδικασίας είναι χρονοβόρα αντί του υπερυψωμένου κτηρίου. Η εύρεση των ελαττωμάτων στις υπόγειες γραμμές μετάδοσης παίρνει πολύ χρόνο για την επισκευή καθώς επίσης και την εντόπιση. Στις αστικές περιοχές, αυτός ο τύπος μετάδοσης εσωκλείεται με προστατευμένος με το διηλεκτρικό υγρό και έναν σωλήνα μετάλλων που είτε καθορίζεται είτε διαδίδεται μέσω των αντλιών.Εάν ένα ηλεκτρικός-ελάττωμα σπάζει τον υπόγειο σωλήνα & παράγει ένα διηλεκτρικό υγρό στην κοντινή λάσπη, κατόπιν τα φορτηγά υγρού αζώτου συγκεντρώνονται για να καθορίσουν το χαλασμένο μέρος της θέσης σωλήνων. Αυτό το είδος καλωδίου μετάδοσης μπορεί να επεκτείνει τη σταθερή περίοδο καθώς επίσης και το κόστος της επισκευής. Τα stats του σωλήνα και του χώματος ελέγχονται συχνά καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου επισκευής.

ACSR (χάλυβας αγωγών αλουμινίου που ενισχύεται)

ACSR (χάλυβας αγωγών αλουμινίου που ενισχύεται)   Είναι διμεταλλικοί αγωγοί. Τα εσωτερικά στρώματα συντίθενται από τα χαλύβδινα σύρματα και τα εξωτερικά στρώματα συντίθενται από το σκληρός-συρμένο αλουμίνιο AA1350-H19. Τα χαλύβδινα σύρματα εγγυώνται τις υψηλές μηχανικές αποδόσεις. Αυτό το είδος αγωγού χρησιμοποιείται για τις μέσες και μακροχρόνιες εκτάσεις χάρι στη υψηλή αξία της συγκεκριμένης μηχανικής αντίστασης και της καλής ικανότητας μεταφορών.   Το τμήμα χάλυβα θα αλλάξει για να λάβει το RTS ζητούμενο. Ο συντελεστής της ελαστικότητας του ενιαίου χαλύβδινου σύρματος είναι χρόνος τρία μεγαλύτερος από ένα ενιαίο καλώδιο αλουμινίου. Ο τελικός συντελεστής της ελαστικότητας καθορίζεται από τη σύνθεση του αγωγού ACSR (αριθμός χαλύβδινων συρμάτων, αριθμός καλωδίων αλουμινίου). Η ίδια συμπεριφορά θα βρεθεί για το συντελεστή της γραμμικής επέκτασης. Η τελική αξία καθορίζεται από την ενιαία αξία του υλικού χρησιμοποιούμενου και του συντελεστή της ελαστικότητας και του τμήματος των δύο συστατικών. Για να εγγυηθεί την προστασία του χάλυβα, ένα λεπτό επίστρωμα ψευδάργυρου στο καλώδιο πραγματοποιείται. Το επίστρωμα ψευδάργυρου είναι σημαντικό να αποτρέψει τη γαλβανική διάβρωση.   Στους αγωγούς ACSR έχουν δοθεί πάντα οι υψηλές ευχαριστίες αξιοπιστίας για την παρουσία χάλυβα που εξασφαλίζει τα μεγάλα περιθώρια ασφάλειας αγωγών.
1
Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.