Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συνεχούς ρεύματος cable&AC τηλεγραφεί;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συνεχούς ρεύματος cable&AC τηλεγραφεί;

2022-01-18
Latest company news about Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συνεχούς ρεύματος cable&AC τηλεγραφεί;

1. Τα συστήματα χρησιμοποιούμενα είναι διαφορετικά. Τα ΣΥΝΕΧΗ καλώδια χρησιμοποιούνται στα αποκατεστημένα συστήματα ΣΥΝΕΧΟΥΣ μετάδοσης, και τα καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος χρησιμοποιούνται συχνά στα ηλεκτρικά συστήματα συχνότητας ισχύος (εσωτερικό 50Hz).
2. Έναντι του καλωδίου εναλλασσόμενου ρεύματος, η απώλεια δύναμης στη διαδικασία μετάδοσης του ΣΥΝΕΧΟΎΣ καλωδίου είναι μικρότερη. Η απώλεια δύναμης του ΣΥΝΕΧΟΥΣ καλωδίου είναι κυρίως η απώλεια ΣΥΝΕΧΟΥΣ αντίστασης του αγωγού, και η απώλεια μόνωσης είναι μικρή (το μέγεθος εξαρτάται από την τρέχουσα διακύμανση μετά από τη διόρθωση) ενώ η αντίσταση εναλλασσόμενου ρεύματος του χαμηλής τάσης καλωδίου εναλλασσόμενου ρεύματος είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τη ΣΥΝΕΧΉ αντίσταση, και το υψηλής τάσεως καλώδιο είναι προφανές, κυρίως επειδή η επίδραση εγγύτητας και η επίδραση δερμάτων, η απώλεια αντίστασης μόνωσης αποτελούν μια μεγάλη αναλογία, κυρίως η σύνθετη αντίσταση που παράγονται από την ικανότητα και αυτεπαγωγή.
3. Υψηλή αποδοτικότητα μετάδοσης και μικρή απώλεια γραμμών.
4. Είναι κατάλληλο να ρυθμιστεί το ρεύμα και να αλλαχτεί η κατεύθυνση της μετάδοσης δύναμης.
5. Αν και η τιμή του εξοπλισμού μετατροπέων είναι υψηλότερη από αυτή των μετασχηματιστών, το κόστος των χρησιμοποιώντας γραμμών καλωδίων είναι πολύ χαμηλότερο από αυτή των καλωδίων εναλλασσόμενου ρεύματος. Το ΣΥΝΕΧΕΣ καλώδιο έχει τους θετικούς και αρνητικούς πόλους, και η δομή είναι απλή το καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος είναι τριφασικό τετρασύρματο ή σύστημα πέντε-καλωδίων, το οποίο απαιτεί την υψηλή ασφάλεια μόνωσης και τη σύνθετη δομή, και το κόστος καλωδίων είναι περισσότερες από τρεις φορές αυτό του ΣΥΝΕΧΟΎΣ καλωδίου.
6. Τα ΣΥΝΕΧΗ καλώδια είναι ασφαλή να χρησιμοποιήσουν
1) Λόγω των έμφυτων χαρακτηριστικών της ΣΥΝΕΧΟΥΣ μετάδοσης, είναι δύσκολο να παραχθεί το προκληθε'ν ρεύμα και το ρεύμα διαρροής, και δεν θα προκαλέσει την παρέμβαση ηλεκτρικών πεδίων σε άλλα καλώδια που τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο.
2) Ο ενιαίος-πυρήνας που βάζει το καλώδιο δεν έχει επιπτώσεις στην απόδοση μετάδοσης του καλωδίου λόγω της απώλειας υστέρησης της γέφυρας δομών χάλυβα.
3) Έχει την υψηλότερη τρέχουσα ικανότητα παρεμπόδισης και την ικανότητα προστασίας πέρα-διακοπής από τα ΣΥΝΕΧΗ καλώδια της ίδιας δομής.
4) Τα άμεσα και εναλλασσόμενα ηλεκτρικά πεδία της ίδιας τάσης εφαρμόζονται στη μόνωση, και το άμεσο ηλεκτρικό πεδίο είναι πολύ ασφαλέστερο από το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό πεδίο.
7. Η εγκατάσταση και η συντήρηση του ΣΥΝΕΧΟΥΣ καλωδίου είναι απλές και το κόστος είναι χαμηλό.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.