Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Μια απλή μέθοδος για την ποιότητα του στρώματος μόνωσης του ηλεκτρικού καλωδίου
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Μια απλή μέθοδος για την ποιότητα του στρώματος μόνωσης του ηλεκτρικού καλωδίου

2022-08-12
Latest company news about Μια απλή μέθοδος για την ποιότητα του στρώματος μόνωσης του ηλεκτρικού καλωδίου

Η κύρια λειτουργία του ηλεκτρικού καλωδίου δεν είναι να διαδοθεί το ρεύμα στα αντικείμενα έξω από το στόχο διευθύνοντας την ηλεκτρική ενέργεια, η οποία είναι κυρίως η λειτουργία του στρώματος μόνωσης. Επομένως, ένα καλό στρώμα μόνωσης είναι η καλύτερη εγγύηση να αποφευχθούν μερικοί κίνδυνοι που προκαλούνται από την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Το στρώμα μόνωσης είναι πλαστικό, έτσι μπορούμε να προσπαθήσουμε να εξετάσουμε την πλαστική μέθοδο για να ελέγξουμε την ποιότητα του καλωδίου.

 

 

 

Έτσι είναι εύκολο. Ακριβώς θυμηθείτε αυτά τα βήματα:

 

1. Τράβηγμα: Εάν η ποιότητα του στρώματος μόνωσης είναι κακή, θα παραμορφωθεί εύκολα και θα ραγιστεί κατά να τραβήξει σκληρά. Προσπαθήστε να τραβήξετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι δύσκολο να κριθεί εάν η ποιότητα του στρώματος μόνωσης είναι υψηλή ή κακή.

2. Δίπλωμα: Κάμψτε ένα μικρό τμήμα του καλωδίου κατά βούληση, εάν δεν υπάρχει κανένα σπάσιμο ή άσπρο σημάδι στην κάμψη, η ποιότητα είναι καλός.

3. Αναφλέξτε: Αναφλέξτε το καλώδιο με την πυρκαγιά, και το ανάψτε με έναν αναπτήρα. Εάν δεν πιάνει την πυρκαγιά όταν ανάβει, είναι ένα υψηλής ποιότητας καλώδιο. Είναι μια καλή φλόγα - καλώδιο καθυστερούντω. Εάν ανάβει και εκπέμπει τον παχύ μαύρο καπνό, θα πιάσει την πυρκαγιά από μόνο του μετά από να αφήσει τη φλόγα. Ούτε καν σκέφτεται για το. Αγοράζετε τα απορρίματα και τα ρίχνετε στο δοχείο απορριμμάτων αμέσως.

4. Καμία μυρωδιά: Είναι πλαστό και κατώτερο καλώδιο που μυρίζει stinky, και το υψηλής ποιότητας στρώμα μόνωσης δεν θα έχει τη μυρωδιά που ασφυκτιά τη μύτη ακόμα κι αν αναφλέγεται.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.