Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Βασική γνώση καλωδίων
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Βασική γνώση καλωδίων

2021-03-20
Latest company news about Βασική γνώση καλωδίων

Ι. βασική εισαγωγή των καλωδίων και των καλωδίων
Καλώδιο και καλώδιο: στρίβεται συνήθως από αρκετές ή διάφορες ομάδες καλωδίων [τουλάχιστον δύο σε κάθε ομάδα], παρόμοιες με τα σχοινιά. Κάθε ομάδα καλωδίων είναι μονωμένη μεταξύ τους και συχνά στριμμένη γύρω από ένα κέντρο. Ολόκληρο το εξωτερικό καλύπτεται με ιδιαίτερα μονωμένη καλύπτοντας το στρώμα. Χρησιμοποιείται συνήθως για να διαβιβάσει, να διανείμει την ηλεκτρική ενέργεια ή να διαβιβάσει τα ηλεκτρικά σήματα.
Τα καλώδια και τα καλώδια αποτελούνται κυρίως από τα ακόλουθα τέσσερα μέρη
1. Αγώγιμος πυρήνας καλωδίων: φιαγμένος από υψηλό υλικό αγωγιμότητας (χαλκός ή αργίλιο). Σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους όρους για τη μαλακότητα καλωδίων, κάθε πυρήνα μπορεί από ένα ενιαίο καλώδιο ή πολλαπλάσια καλώδια να προσαράξει.
2. Στρώμα μόνωσης: το υλικό μόνωσης που χρησιμοποιείται ως καλώδιο πρέπει να έχει την υψηλή αντίσταση μόνωσης. Το υλικό μόνωσης που χρησιμοποιείται συνήθως στα καλώδια περιλαμβάνει το oil-immersed έγγραφο, το πολυβινυλικό χλωρίδιο, το πολυαιθυλένιο, το διασυνδεμένο πολυαιθυλένιο, το λάστιχο, κ.λπ.
3. Σφραγισμένο σακάκι: προστατεύστε το μονωμένο πυρήνα καλωδίων από μηχανικό, την υγρασία, την υγρασία, τις χημικές ουσίες, το φως, κ.λπ. Για τη μόνωση που είναι επιρρεπής σε υγρασία, ο μόλυβδος ή το αργίλιο χρησιμοποιείται γενικά για να συμπιέσει το σφραγισμένο σακάκι.
4. Προστατευτική κάλυψη: χρησιμοποιημένος για να προστατεύσει το σφραγισμένο σακάκι από τη μηχανική ζημία. Η γαλβανισμένη λουρίδα χάλυβα, το χαλύβδινο σύρμα, το καλώδιο λουρίδων χαλκού, το καλώδιο χαλκού, κ.λπ. χρησιμοποιούνται γενικά ως τεθωρακισμένο που τυλίγει γύρω από τη θήκη (αποκαλούμενη θωρακισμένο καλώδιο), και το θωρακισμένο στρώμα μπορεί να προστατεύσει το ηλεκτρικό πεδίο και να αποτρέψει την παρέμβαση των εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων συγχρόνως. Προκειμένου να αποφευχθεί η διάβρωση των λουρίδων χάλυβα και των χαλύβδινων συρμάτων από το περιβάλλον μέσο, είναι συνήθως ντυμένοι με την άσφαλτο ή τυλιγμένοι με το γονιμοποιημένο στρώμα γιούτας ή το μανίκι εξωθημένου πολυαιθυλενίου και πολυβινυλικού χλωριδίου.
ΙΙ. προδιαγραφές καλωδίων και καλωδίων
Οι προδιαγραφές καλωδίων και καλωδίων είναι η έννοια της αντιπροσώπευσης του αριθμού πυρήνων και των διατομικών διαστάσεων των καλωδίων και των καλωδίων. Η πλήρης ονομασία των καλωδίων και των καλωδίων είναι συνήθως πιό περίπλοκη, έτσι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μερικές φορές ένα απλό όνομα (συνήθως ένα όνομα κατηγορίας) που συνδυάζεται με τις πρότυπες προδιαγραφές για να αντικαταστήσει το πλήρες όνομα, παραδείγματος χάριν, «καλώδιο χαμηλής τάσης» αντιπροσωπεύουν όλα τα πλαστικά μονωμένα καλώδια τροφοδοσίας του επιπέδου 0.6/1kV. Το φάσμα τύπων του καλωδίου είναι σχετικά τέλειο. Μπορεί να ειπωθεί ότι εφ' όσον γράφονται οι τυποποιημένες πρότυπες προδιαγραφές του καλωδίου και του καλωδίου, τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορούν να είναι σαφώς καθορισμένα.
ΙΙΙ. ταξινόμηση εφαρμογής των καλωδίων και των καλωδίων
(1) ταξινομημένος από το υλικό μόνωσης, όπως τα oil-immersed μονωμένα έγγραφο καλώδια, τα καλώδια πολυβινυλικού χλωριδίου, τα καλώδια XLPE, κ.λπ.
(ii) ταξινομημένος από το σκοπό, που διαιρείται σε καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο επικοινωνίας και καλώδιο ελέγχου, κ.λπ. Εφαρμόζεται στο ηλεκτρικό σύστημα, το σύστημα μετάδοσης πληροφοριών, το μηχανικό εξοπλισμό και το σύστημα οργάνων αντίστοιχα.
1. Ηλεκτρικό σύστημα
Τα προϊόντα καλωδίων και καλωδίων που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρικό σύστημα περιλαμβάνουν κυρίως το υπερυψωμένο γυμνό καλώδιο, την μπάρα τροφοδότησης (λεωφορείο), το καλώδιο τροφοδοσίας (πλαστικό καλώδιο, καλώδιο τροφοδοσίας λαδόχαρτου (βασικά που αντικαθίστανται από το πλαστικό καλώδιο τροφοδοσίας), καλώδιο λαστιχένιος-μανικιών, από πάνω μονωμένο καλώδιο), τα καλώδια κλάδων (που αντικαθιστούν μερικές μπάρες τροφοδότησης), το ηλεκτρομαγνητικό καλώδιο, τα καλώδια ηλεκτρικού εξοπλισμού και τα καλώδια για τον εξοπλισμό δύναμης, κ.λπ.
2. Σύστημα μετάδοσης πληροφοριών
Τα καλώδια και τα καλώδια που χρησιμοποιούνται καλώδια στο σύστημα μετάδοσης πληροφοριών περιλαμβάνουν κυρίως το τοπικό καλώδιο, τα καλώδια TV, τα ηλεκτρονικά καλώδια, τα καλώδια ραδιοσυχνότητας, τα καλώδια οπτικής ίνας, τα καλώδια στοιχείων, το ηλεκτρομαγνητικό καλώδιο, την επικοινωνία δύναμης ή άλλα σύνθετα.
3. Μηχανικός εξοπλισμός, σύστημα ενοργάνωσης
Σχεδόν όλα τα προϊόντα εκτός από τα υπερυψωμένα γυμνά καλώδια έχουν σε αυτό το μέρος τις εφαρμογές, αλλά είναι κυρίως καλώδια τροφοδοσίας, ηλεκτρομαγνητικά καλώδια καλωδίων, καλώδια στοιχείων, καλώδια οργάνων, κ.λπ.

(3) σύμφωνα με την ταξινόμηση προϊόντων, διαιρείται σε πέντε κατηγορίες
1. Γυμνό καλώδιο και γυμνά προϊόντα αγωγών
Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του προϊόντος είναι: το καθαρό μέταλλο αγωγών, κανένα μόνωση και στρώμα θηκών, όπως το αργίλιο πυρήνων χάλυβα δεν προσάραξαν το καλώδιο, την μπάρα τροφοδότησης αργιλίου χαλκού, το ηλεκτρικό κινητήριο καλώδιο, κ.λπ. Η τεχνολογία επεξεργασίας είναι κυρίως επεξεργασία πίεσης, όπως ο οσμηρός, να πιέσει με μαγγάνι, ο σχεδιασμός, η προσάραξη/η συμπαγής προσάραξη, κ.λπ. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στα προάστια, τις αγροτικές περιοχές, τις κύριες γραμμές χρηστών, τα γραφεία διακοπτών, κ.λπ.
2. Καλώδιο τροφοδοσίας
Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του είδους προϊόντων είναι: Συμπιέζοντας (τύλιγμα) το στρώμα μόνωσης έξω από τον αγωγό, όπως το από πάνω μονωμένο καλώδιο, ή αρκετών αφαιρέστε τον πυρήνα προσαραγμένος (αντίστοιχος σε γραμμή φάσης, μηά γραμμή και την αλεσμένη γραμμή του ηλεκτρικού συστήματος), παραδείγματος χάριν, περισσότερο από δύο-πυρήνας μόνωσε από πάνω τα καλώδια, ή προσθέτει ένα στρώμα θηκών, όπως το πλαστικά/λαστιχένια καλώδιο και το καλώδιο κάλυψης. Οι κύριες τεχνολογίες περιλαμβάνουν το σχέδιο, προσάραξη, εξώθηση μόνωσης (τύλιγμα), καλώδιο διαμορφώνοντας, τεθωρακισμένο, εξώθηση θηκών, οι διαφορετικοί συνδυασμοί διαδικασίας κ.λπ. διάφορων προϊόντων έχουν ορισμένες διαφορές.
Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στη μετάδοση της ισχυρής ηλεκτρικής ενέργειας στις γραμμές προμήθειας μετάδοσης, διανομής, μετάδοσης, μετασχηματισμού και δύναμης, με το μεγάλο ρεύμα (δεκάδες σε χιλιάδες) και την υψηλή τάση (220V σε 500kV και ανωτέρω).
3. Καλώδια και καλώδια για τον ηλεκτρικό εξοπλισμό
Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του είδους προϊόντων είναι: υπάρχει ένα ευρύ φάσμα της ποικιλίας και προδιαγραφές, ευρύ φάσμα της κάλυψης εφαρμογής, και η λειτουργούσα τάση είναι περισσότερο από 1kV. Παρά τις ειδικές περιπτώσεις, τα νέα προϊόντα παράγονται συνεχώς, όπως τα πυρίμαχες καλώδια, η φλόγα - καλώδια καθυστερούντω, χαμηλά καλώδια καπνού καπνού αλόγονο-ελεύθερα/χαμηλά αλόγονο-ελεύθερα, τερμίτης-απόδειξη, καλώδια ποντίκι-απόδειξης, ιατρικά/γεωργικά/μεταλλείας καλώδια λάδι-ανθεκτικών/κρύος-ανθεκτικών/θερμοκρασία-ανθεκτικών/wear-resistant καλωδίων, με λεπτούς τοίχους καλώδια, κ.λπ.
4. Καλώδιο και οπτική ίνα επικοινωνίας
Από τα απλά καλώδια τηλεφώνων και τηλέγραφων στο παρελθόν σε χιλιάδες ζευγάρια, τα ομοαξονικά καλώδια, τα οπτικά καλώδια, τα καλώδια στοιχείων, και ακόμη και τα συνδυασμένα καλώδια επικοινωνίας. Η δομή και το μέγεθος αυτού του είδους προϊόντων είναι συνήθως μικρές και ομοιόμορφες, και η ακρίβεια κατασκευής πρέπει για να είναι υψηλή.
5. Ηλεκτρομαγνητικό καλώδιο (άνεμος καλώδιο)
Χρησιμοποιείται κυρίως για τις διάφορους μηχανές, τα όργανα και τους μετρητές, κ.λπ.
4. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου και του καλωδίου;
Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένα ακριβές όριο μεταξύ «του καλωδίου» και «του καλωδίου. Γενικά, τα προϊόντα με το μικρό αριθμό πυρήνων, τη μικρή διάμετρο προϊόντων και την απλή δομή καλούνται καλώδια, εκείνοι χωρίς μόνωση καλούνται γυμνά καλώδια, και άλλα καλούνται καλώδια Εκείνοι με τη μεγάλη διατομική περιοχή αγωγών (μεγαλύτερη από 6 χιλ. ²) καλούνται μεγάλα καλώδια, μικρότερος (λιγότερο ή ίσο προς 6 χιλ. ²) καλείται μικρό σκοινί, και ο μονωμένος ηλεκτρικός αγωγός καλείται επίσης καλυμμένο καλώδιο. Εντούτοις, με την επέκταση του πεδίου της χρήσης, πολλές ποικιλίες «του καλωδίου με το καλώδιο» και «του καλωδίου με το καλώδιο». Επομένως, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να διακρίνει αυστηρά. Στις καθημερινές συνήθειες, οι άνθρωποι καλούν καλυμμένα το οικογένεια καλώδιο και το καλώδιο τροφοδοσίας για συντομία.
Το καλώδιο αποτελείται από ένα ή περισσότερα μαλακά καλώδια, και το εξωτερικό ψωμί έχει ένα ελαφρύ και μαλακό προστατευτικό στρώμα Το καλώδιο αποτελείται από το ένα ή διάφορα μονωμένα καλυμμένα καλώδια, το εξωτερικό είναι τυλιγμένα με ένα σκληρό εξωτερικό στρώμα φιαγμένο από μέταλλο ή λάστιχο. Τα καλώδια και τα καλώδια αποτελούνται γενικά από το καλώδιο πυρήνων, τη μόνωση foreskin και την προστατευτική θήκη.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.