Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Έναντι άλλων καλωδίων, ποια είναι τα χαρακτηριστικά των καλωδίων LSZH;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Έναντι άλλων καλωδίων, ποια είναι τα χαρακτηριστικά των καλωδίων LSZH;

2022-03-04
Latest company news about Έναντι άλλων καλωδίων, ποια είναι τα χαρακτηριστικά των καλωδίων LSZH;

1. Το αλόγονο-ελεύθερο καλώδιο χαμηλός-καπνού αναφέρεται στο φιλικό προς το περιβάλλον καλώδιο που δεν περιέχει το αλόγονο, το μόλυβδο, το κάδμιο, το χρώμιο, τον υδράργυρο και άλλες περιβαλλοντικές ουσίες. Δεν θα εκπέμψει τους τοξικούς καπνούς κατά την κάψιμο, και δεν θα παραγάγει τους δευτεροβάθμιους κινδύνους. Καλύπτει τις απαιτήσεις της σύγχρονης πυρασφάλειας.

 

2. Η μέγιστη εκτιμημένη θερμοκρασία μπορεί να φθάσει σε 90℃ κατά τη διάρκεια της μακροπρόθεσμης λειτουργίας, και η μέγιστη θερμοκρασία του αγωγού καλωδίων μπορεί να φθάσει σε 250℃ κατά τη διάρκεια του βραχυκυκλώματος (η πιό μακροχρόνια διάρκεια δεν υπερβαίνει 5S), και η τρέχουσα ικανότητα μεταφοράς είναι μεγαλύτερη από αυτή του PVC μόνωσε τα καλώδια.

 

3. Η εξωτερική διάμετρος αυτού του είδους καλωδίου είναι μικρότερη από την εξωτερική διάμετρο του πλήρους μονωμένου PVC καλωδίου της ίδιων προδιαγραφής και της διατομής. Στην κατασκευή του σωλήνα, η διάμετρος του σωλήνα μπορεί να μειωθεί, ή περισσότερα καλώδια μπορούν να περάσουν υπό τον όρο της ίδιας διαμέτρου σωλήνων, ώστε να μειωθεί το κόστος κατασκευής και εγκαταστάσεων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.