Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Σπασίματα τιμών χαλκού μέσω ενός υψηλότερου σημείου τιμής;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Σπασίματα τιμών χαλκού μέσω ενός υψηλότερου σημείου τιμής;

2021-09-09
Latest company news about Σπασίματα τιμών χαλκού μέσω ενός υψηλότερου σημείου τιμής;

Ανάλυση CopperFundamental

 

Η σφαιρική υπερβολική ρευστότητα έχει προκαλέσει τις μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές ακινήτου, και το superposition της νέας επιδημίας πνευμονίας κορωνών έχει οδηγήσει σε έναν κακό συνδυασμό της προσφοράς και της ζήτησης. Τα μη σιδηρούχα προϊόντα όπως ο χαλκός και το αργίλιο οργάνωσαν μια σπάνια αγορά ταύρων.

  • Από μια μακρο προοπτική, το στοιχείο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ μη γεωργικό απασχόλησης είναι μακριά κάτω από τις προσδοκίες, και η αγορά αναμένει ταϊσμένη για να συνεχίσει την πολιτική dovish της. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι καθαρές μετοχές κεφαλαίων αναπήδησαν γρήγορα, και το συναίσθημα εμπορικών συναλλαγών χαλκού στη διεθνή αγορά που θερμάθηκε επάνω.
  • Από θεμελιώδη άποψη, το TC διατηρεί ακόμα μια ορμή της αποκατάστασης, και η απεργία των της Χιλής εργαζομένων ορυχείων χαλκού έχει τελειώσει από την πλευρά ζήτησης, η διαφορά τιμών του καθαρισμένου απορρίματος χαλκού είναι σε ένα ιστορικό χαμηλό επίπεδο. Όταν οι πτώσεις των τιμών σε ένα χαμηλό επίπεδο, κάτοχοι χαλκού απορρίματος είναι απρόθυμες να πωλήσουν. Η αγορά μετατοπίστηκε στην καθαρισμένη κατανάλωση χαλκού.
  • Εντούτοις, με την εμφάνιση του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, η κατανάλωση έχει εισαγάγει μια εποχιακή μέγιστη εποχή και η νέα ζήτηση ενέργειας είναι από καιρό θετική για τις τιμές χαλκού. Οι βραχυπρόθεσμοι μακροπρόθεσμοι παράγοντες συνδυάζονται, και ο χαλκός της Σαγκάη κυμαίνεται μέσα στη σειρά.
Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.