Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Διαφορετικοί τύποι θωρακισμένων καλωδίων
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Διαφορετικοί τύποι θωρακισμένων καλωδίων

2023-10-09
Latest company news about Διαφορετικοί τύποι θωρακισμένων καλωδίων
Τα θωρακισμένα καλώδια είναι κατασκευασμένα από αγωγούς διαφορετικών υλικών που είναι εγκατεστημένοι σε μεταλλικά περιβλήματα με μονωτικά υλικά και μεταποιούνται σε μια ευέλικτη και στερεή συναρμολόγηση.Το μηχανικό προστατευτικό στρώμα των θωρακισμένων καλωδίων μπορεί να αυξήσει τη μηχανική αντοχή του καλωδίου και να βελτιώσει την αντοχή του στη διάβρωσηΕίναι ένα καλώδιο που έχει σχεδιαστεί για περιοχές που είναι επιρρεπείς σε μηχανικές βλάβες και διάβρωση.Τα θωρακισμένα καλώδια χωρίζονται επίσης σε θωρακισμένα καλώδια από χάλυβα και θωρακισμένα καλώδια από χάλυβα.
 
1Σκοπός: Η θωράκιση από χαλύβδινη ταινία χρησιμοποιείται μόνο για την τοποθέτηση καλωδίων ή συνηθισμένων σωλήνων, συνηθισμένου εδάφους, σηράγγων κλπ.Η λεπτή ατσάλινη θωράκιση μπορεί να αντέξει τη γενική διαμήκη έντασηΤο σιδηροδρομικό δίκτυο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δίκτυα στον κόσμο, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε κοντινή απόσταση ή κάθετη και κάθετη τοποθέτηση.
 
2. Τιμή: Η αντίστοιχη θωράκιση από χάλυβα είναι ακριβότερη. Επειδή η θωράκιση από χάλυβα είναι δύσκολο να παραχθεί και το κόστος είναι υψηλό.
 
3Η ικανότητα μεταφοράς ρεύματος: Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούν αντεμαγνητικές ταινίες από χάλυβα ή χάλυβα καλώδια.
 
4Ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης, επιλέξτε διαφορετικές μορφές θωρακισμένων καλωδίων: η θωράκιση από χάλυβα μπορεί να αντέξει τη μηχανική πίεση και η θωράκιση από χάλυβα μπορεί να αντέξει τη μηχανική ένταση.
 
Η Zhenglan Cable μπορεί να κάνει και τα δύο είδη θωρακισμένων καλωδίων.
Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.