Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Χαρακτηριστικά γνωρίσματα για το ΣΥΝΕΧΕΣ καλώδιο και το καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα για το ΣΥΝΕΧΕΣ καλώδιο και το καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος

2022-12-09
Latest company news about Χαρακτηριστικά γνωρίσματα για το ΣΥΝΕΧΕΣ καλώδιο και το καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος

1. Τα διαφορετικά συστήματα χρησιμοποιούνται: Τα ΣΥΝΕΧΗ καλώδια χρησιμοποιούνται στα αποκατεστημένα συστήματα ΣΥΝΕΧΟΥΣ μετάδοσης, και τα καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος χρησιμοποιούνται συχνά στα ηλεκτρικά συστήματα συχνότητας ισχύος (εσωτερικό 50Hz).

2. Έναντι των καλωδίων εναλλασσόμενου ρεύματος, τα ΣΥΝΕΧΉ καλώδια έχουν τη λιγότερη απώλεια δύναμης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.
3. Υψηλή αποδοτικότητα μετάδοσης και χαμηλή απώλεια γραμμών.

4. Είναι κατάλληλο να ρυθμιστεί το ρεύμα και να αλλαχτεί η κατεύθυνση της μετάδοσης δύναμης.
5. Αν και η τιμή του εξοπλισμού μετατροπέων είναι υψηλότερη από αυτή των μετασχηματιστών, το κόστος των χρησιμοποιώντας γραμμών καλωδίων είναι πολύ χαμηλότερο από αυτή των καλωδίων εναλλασσόμενου ρεύματος.
6. Η ασφάλεια των ΣΥΝΕΧΩΝ καλωδίων είναι υψηλή:

①. Τα έμφυτα χαρακτηριστικά της ΣΥΝΕΧΟΥΣ μετάδοσης το καθιστούν δύσκολο να παραγάγουν το προκληθε'ν ρεύμα και το ρεύμα διαρροής, και δεν θα προκαλέσουν την παρέμβαση ηλεκτρικών πεδίων σε άλλα καλώδια που τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο.

②. Ο ενιαίος-πυρήνας που βάζει το καλώδιο δεν έχει επιπτώσεις στην απόδοση μετάδοσης του καλωδίου λόγω της απώλειας υστέρησης της γέφυρας δομών χάλυβα.

③Έναντι των ΣΥΝΕΧΩΝ καλωδίων με την ίδια δομή, έχει την υψηλότερη κομμένη ρεύμα ικανότητα και την ικανότητα προστασίας πέρα-διακοπής.

④. Εφαρμόστε το ΣΥΝΕΧΕΣ ηλεκτρικό πεδίο και το ηλεκτρικό πεδίο εναλλασσόμενου ρεύματος της ίδιας τάσης στο μονωτή, και το ΣΥΝΕΧΈΣ ηλεκτρικό πεδίο είναι πολύ ασφαλέστερο από το ηλεκτρικό πεδίο εναλλασσόμενου ρεύματος.

7. Η εγκατάσταση και η συντήρηση του ΣΥΝΕΧΟΥΣ καλωδίου είναι απλές και το κόστος είναι χαμηλό.

Co. τεχνολογίας καλωδίων Zhenglan, ΕΠΕ καλώδιο ανεφοδιασμού σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες σας. Χαιρετίστε την έρευνά σας.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.