Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εναέριου συσσωρευμένου καλωδίου
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εναέριου συσσωρευμένου καλωδίου

2021-08-06
Latest company news about Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εναέριου συσσωρευμένου καλωδίου
Το από πάνω μονωμένο καλώδιο έχει τα κύρια χαρακτηριστικά της αξιοπιστίας ανεφοδιασμού υψηλής δύναμης, της καλής ασφάλειας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, της κατάλληλης ανέγερσης και της συντήρησης και της λογικής οικονομίας
1. Αξιοπιστία ανεφοδιασμού υψηλής δύναμης. Η χρήση του υπερυψωμένου καλωδίου μπορεί πολύ να μειώσει όλα τα είδη ελαττωμάτων βραχυκυκλώματος (ειδικά τα κοινά ελαττώματα ανάφλεξης πυρκαγιάς του υπερυψωμένου γυμνού αγωγού), και το ποσοστό ελαττωμάτων είναι 4-6 φορές χαμηλότερο από αυτό του υπερυψωμένου γυμνού αγωγού.
2. Καλή ασφάλεια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Όταν το υπερυψωμένο καλώδιο ενεργοποιείται, όταν αγγίζει τυχαία το ανθρώπινο σώμα ή άλλα ζώα την επιφάνεια μόνωσης καλωδίων, εφ' όσον δεν αναλύει το καλώδιο, δεν θα προκαλέσει τη ζημιά στους ανθρώπους και τα ζώα.
3. Κατάλληλες ανέγερση και συντήρηση. Τα υπερυψωμένα καλώδια μπορούν να δημιουργηθούν σε οποιοδήποτε είδος πόλου και πύργου ή κατά μήκος του τοίχου. Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορούν επίσης να περάσουν μέσω των δέντρων και να καθοριστούν άμεσα στον πόλο δέντρων με το υλικό. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για την ειδική επιθεώρηση περιπόλου, και δεν θα υπάρξει κανένα ατύχημα θέσης σε λειτουργία βραχυκυκλώματος λόγω της ανάφλεξης πυρκαγιάς κλάδων, ρυπαίνοντας από τους κατοίκους, ή ψεύτικη σύγκρουση του βραχίονα γερανών, η οποία μειώνει πολύ τη συντήρηση και την εξέταση της γραμμής.
4. Λογική οικονομία. Αν και το υπερυψωμένο καλώδιο είναι ακριβότερο από τον υπερυψωμένο γυμνό αγωγό, είναι φτηνότερο από το συνηθισμένο υπόγειο καλώδιο εγκαταστάσεων. Επομένως, αν και η one-time επένδυση του υπερυψωμένου καλωδίου είναι ελαφρώς υψηλότερη, συνδυασμένος με άλλους παράγοντες, το κόστος λειτουργίας του θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό του υπερυψωμένου γυμνού αγωγού.
Η Co. τεχνολογίας καλωδίων Zhenglan, ΕΠΕ μπορεί να παραγάγει τους διαφορετικούς τύπους εναέριων μονωμένων καλωδίων σύμφωνα με τα διαφορετικά πρότυπα που το IEC, nfc-33109, ΩΣ NZS3560, κ.λπ… Καλώς ήρθατε η έρευνά σας.
Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.