Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Λειτουργία και διαφορά της μεταλλικής ασπίδας για το μέσο καλώδιο τάσης
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Λειτουργία και διαφορά της μεταλλικής ασπίδας για το μέσο καλώδιο τάσης

2021-05-21
Latest company news about Λειτουργία και διαφορά της μεταλλικής ασπίδας για το μέσο καλώδιο τάσης

Σαν σημαντική δομή του μέσου καλωδίου τροφοδοσίας τάσης, το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μετάλλων θα περάσει το χωρητικό ρεύμα κάτω από την κανονική λειτουργία του καλωδίου, και θα ενεργήσει ως πορεία του ρεύματος βραχυκυκλώματος σε περίπτωση βραχυκυκλώματος Συγχρόνως, ο ηλεκτρομαγνητικός τομέας παρήγαγε πότε το καλώδιο είναι ηλεκτρισμένο προστατεύεται στο μονωμένο πυρήνα για να μειώσει την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση στον εξωτερικό κόσμο.

 

Το προστατευτικό κάλυμμα λουρίδων χαλκού αποτελείται από ένα στρώμα της επικαλυμμένης μαλακής λουρίδας χαλκού, και η λουρίδα χαλκού διπλός-στρώματος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το τύλιγμα χάσματος. Το ονομαστικό πάχος της λουρίδας χαλκού για το ενιαίο προστατευτικό κάλυμμα καλωδίων πυρήνων είναι περισσότερο από 0.12mm. Η ασπίδα καλωδίων χαλκού αποτελείται από το αόριστα άνεμος μαλακό καλώδιο χαλκού, και η επιφάνειά της είναι στενά δεμένη με το αντίστροφη καλώδιο χαλκού πληγών ή την ταινία χαλκού. Το μέσο χάσμα μεταξύ των παρακείμενων καλωδίων χαλκού δεν θα είναι όχι περισσότεροι από 4mm.

 

Η μέθοδος προστατευτικών καλυμμάτων καλωδίου χαλκού και τυλίγματος λουρίδων χαλκού μπορεί να βελτιώσει τα μειονεκτήματα της μεθόδου προστατευτικών καλυμμάτων λουρίδας χαλκού που τυλίγει από τη δομή. Δεν έχει ούτε το στρώμα οξειδίων που παράγονται από τη λουρίδα χαλκού που επικαλύπτει, ούτε την ισχυρή κάμψη και την καυτή και κρύα παραμόρφωση, και το τύλιγμα λουρίδων χαλκού δεν είναι εύκολο να σχηματιστεί αψίδα και να ενσωματώσει στο στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μόνωσης.

Η διατομή της ασπίδας μετάλλων έχει επιπτώσεις άμεσα στη δυνατότητα του καλωδίου να αντισταθεί το ρεύμα βραχυκυκλώματος σε περίπτωση ελαττώματος. Εάν η διατομή είναι πάρα πολύ μικρή, το ρεύμα βραχυκυκλώματος θα υπερθερμάνει ή θα καψει έξω και θα βλάψει τη μόνωση. Επομένως, είναι απαραίτητο να καθοριστεί η διατομή της ασπίδας μετάλλων σύμφωνα με την ικανότητα ρευμάτων ελαττωμάτων.

 

Σε 10kV και κάτω από το καλώδιο, όταν το τμήμα αγωγών είναι περισσότερο από 500, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το προστατευτικό κάλυμμα καλωδίων χαλκού! Εάν επιμένετε στη χρησιμοποίηση του προστατευτικού καλύμματος ταινιών χαλκού, πρέπει να πυκνώσετε το πάχος της ταινίας χαλκού! Σύμφωνα με τους όρους του καλωδίου που βάζει, εάν πρέπει να φέρει ένα μεγάλο ρεύμα βραχυκυκλώματος, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί το προστατευτικό κάλυμμα καλωδίων χαλκού. Επομένως, η διαφορά μεταξύ του προστατευτικού καλύμματος ταινιών χαλκού και του προστατευτικού καλύμματος καλωδίων χαλκού είναι η δυνατότητα να φερθεί το ρεύμα βραχυκυκλώματος. Το καλώδιο χαλκού είναι ελαφρώς μεγαλύτερο (επίσης εξαρτάται από την επίδραση του καλωδίου χαλκού). Η ταινία χαλκού ομογενοποιεί το μαγνητικό πεδίο και την προστασία.

 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.