Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Το καλώδιο υψηλής επίδοσης πρέπει να παρέχει το καλύτερο στη διάρκεια, την ευελιξία και το προστατευτικό κάλυμμα!
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Το καλώδιο υψηλής επίδοσης πρέπει να παρέχει το καλύτερο στη διάρκεια, την ευελιξία και το προστατευτικό κάλυμμα!

2023-07-12
Latest company news about Το καλώδιο υψηλής επίδοσης πρέπει να παρέχει το καλύτερο στη διάρκεια, την ευελιξία και το προστατευτικό κάλυμμα!

Οι κατασκευαστές καλωδίων προκαλούνται συνεχώς με τις ευρύτερες σειρές θερμοκρασίας, τις περισσότερα λειτουργίες προστατευτικών καλυμμάτων και την υψηλότερη μηχανική διάρκεια, καθώς επίσης και χαρακτηριστικά όπως η κάμψη της αντίστασης και της χημικής αντίστασης που απαιτούνται για τα εξαιρετικά σκληρά περιβάλλοντα και τις όλο και περισσότερο σύνθετες εφαρμογές. Εντούτοις, οι αποτυχίες καλωδίων και ο χρόνος διακοπής συστημάτων εμφανίζονται ακόμα από καιρού εις καιρόν, γιατί;

 

Το καλώδιο σφάλλει πολλά προβλήματα που προκαλούνται από τα ελαττώματα καλωδίων, ειδικά εκείνοι που λειτουργούν στα ακραία και σκληρά περιβάλλοντα, μπορεί να αποφευχθεί εάν τα καλώδια επιλέγονται σωστά εξαρχής. Οι άνθρωποι να πουν ότι η επιλογή ενός καλωδίου είναι εύκολη, αλλά είναι ότι πραγματικά η περίπτωση; Πράγματι, το ταίριασμα της σωστής σειράς θερμοκρασίας και η στήριξη σε ένα σακάκι PVC για την προστασία είναι απλά. Εντούτοις, υπάρχουν πολύ περισσότερα ζητήματα που εξετάζουν.

 

Οι μηχανικοί έχουν πολλές λεπτομέρειες που εξετάζουν πρίν οριστικοποιούν ένα τέλεια αντιστοιχημένο καλώδιο. Λυγίστε και λυγίστε τα καλώδια απαιτεί τις συγκεκριμένες ευκίνητες ασπίδες. Όταν η ασπίδα σχίζεται και η συνοχή χάνεται, η επιλογή του τυποποιημένου προστατευτικού καλύμματος φύλλων αλουμινίου μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή του συστήματος. Η διάκριση μεταξύ της ευελιξίας και του bendability πρέπει να ληφθεί υπόψη. Είναι σημαντικό ότι τα καλώδια να είναι σε θέση να καμφθούν και να εγκατασταθούν, τα εύκαμπτα καλώδια είναι ευκολότερα να εγκαταστήσουν και απλοποιεί επίσης την ανίχνευση ελαττωμάτων στα γραφεία και τους δίσκους καλωδίων.

 

Όταν το καλώδιο χρησιμοποιείται για να συνδέσει με το γραφείο, το στρογγυλό καλώδιο παρέχει μια καλύτερη σφραγίδα από το χαρακτηριστικό σπειροειδές καλώδιο. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλεχτεί σωστά ο βαθμός κάμψης μετά από να εξετάσει τη γραμμή. Σε μερικές εφαρμογές κατασκευής, τα καλώδια θα κάμπτονται συνεχώς. Η δυνατότητα να αντισταθούν τα εκατομμύρια των κάμψεων είναι πιό περίπλοκη από την ευελιξία. Έτσι, πώς να επιλέξει ένα κυρτό καλώδιο; Το πρώτο πράγμα που εξετάζει είναι ο τύπος κάμψης, είναι αυτό uniaxial, στριμμένος, ή πολυαξονικός; Κάθε τύπος απαιτεί τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του καλωδίου.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.