Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Πώς να προσδιορίσει τα κατώτερα καλώδια (1);
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Πώς να προσδιορίσει τα κατώτερα καλώδια (1);

2022-04-24
Latest company news about Πώς να προσδιορίσει τα κατώτερα καλώδια (1);

Τα καλώδια τροφοδοσίας είναι ένα από τα αναπόφευκτα υλικά για τη μετάδοση δύναμης και χρησιμοποιούνται ευρέως στην οικονομική παραγωγή. Μόλις αποτύχει ένα καλώδιο, όχι μόνο θα απειλήσει την ασφαλή και σταθερή λειτουργία του πλέγματος δύναμης, αλλά και θα προκαλέσει τις σημαντικές οικονομικές απώλειες στις οικογένειες και στην κοινωνία. Τώρα υπάρχουν πολλά αναρμόδια καλώδια στην αγορά που συγχέουν τις καταναλωτικές επιλογές με τα πλαστά και κακής ποιότητας καλώδια. Ο ακόλουθος θα εισαγάγει τη μέθοδο προσδιορισμού κατώτερων καλωδίων.

1. Αναρμόδια καλώδια και καλώδια

 

Ο χαρακτηρισμός είναι ο κύριος τρόπος να προσδιοριστούν οι βασικές πληροφορίες των προϊόντων που χρησιμοποιούν τα καλώδια και τα καλώδια. Σύμφωνα με τα πρότυπα, το κύριο περιεχόμενο του σημαδιού είναι: πρότυπο προϊόντων, προδιαγραφή, πρότυπα, κατασκευαστής, προέλευση, κ.λπ. μέσα σε μια ορισμένη απόσταση χαρακτηρισμού. Όταν το σημάδι είναι αναρμόδιο, θα προκαλέσει το προσωπικό κατασκευής προσδιορίζει τα λάθη, και σε βαριές περιπτώσεις, το προσωπικό κατασκευής προσδιορίζει τα ελαττώματα που μπορούν να οδηγήσουν στα ηλεκτρικά ατυχήματα.

 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.