Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Πώς να προσδιορίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κατά το αγορά των καλωδίων;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Πώς να προσδιορίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κατά το αγορά των καλωδίων;

2023-03-16
Latest company news about Πώς να προσδιορίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κατά το αγορά των καλωδίων;

Καταρχάς, εξετάστε το χρώμα. Ο πυρήνας χαλκού είναι κιτρινωπός και κοκκινωπός, δείχνοντας ότι η ποιότητα του χαλκού χρησιμοποιούμενου είναι καλύτερη, ενώ το κιτρινωπό λευκό είναι η αντίδραση του χαμηλής ποιότητας χαλκού. Για τα καλώδια πυρήνων αργιλίου, κανονικοί πρέπει να είναι λαμπρό, να λάμψουν ασημένιος-άσπρο φως κάτω από το φως, ενώ εκείνοι που είναι σκοτεινοί και φαίνονται σκοτεινοί είναι φτωχής ποιότητας.

 

Αφετέρου, κάμψτε το καλώδιο με το χέρι για να εξετάσετε την ανθεκτικότητά του. Ένα καλό καλώδιο έχει την καλή ανθεκτικότητα και μπορεί να καμφθεί πολύ καλά. Μερικά αναρμόδια καλώδια κάμπτονται μερικοί χρόνοι και το στρώμα μόνωσής τους είναι σπασμένο, και μερικοί μπορούν ακόμη και να ξεφλουδιστούν μακριά με το χέρι. Μόνωση.


Κατόπιν, πρέπει να ελεγχθεί εάν το μήκος και το πάχος του πυρήνα καλωδίων έχουν πειραχτεί. Σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα, το λάθος του μήκους του καλωδίου δεν μπορεί να υπερβεί 5%, και η διάμετρος της διατομής δεν μπορεί να υπερβεί 0,02%. Απότομα δύο catties, το φαινόμενο της παραποίησης στη διατομή.

 

Επίσης παρεμποδίστε ένα τμήμα της μόνωσης που βλέπει εάν ο πυρήνας του είναι στη μέση της μόνωσης. Αυτό που δεν είναι κεντροθετημένο είναι το φαινόμενο της εκκεντρικότητας πυρήνων που προκαλείται από τη χαμηλή χειροτεχνία. Κατά χρησιμοποίηση του, εάν η δύναμη είναι χαμηλή, τη θα είναι ασφαλές. Μόλις το ποσό είναι μεγάλο, η λεπτύτερη πλευρά είναι πιθανό να αναλύσει.

 

Τέλος, μπορούμε επίσης να ελέγξουμε εάν ο προσδιορισμός είναι πλήρης. Πρέπει να υπάρξει το όνομα του εργοστασίου καλωδίων, πρότυπο καλωδίων, προδιαγραφή, διατομική περιοχή, μήκος, εκτίμησε την τάση, την ημερομηνία της κατασκευής, και τον εφαρμοσμένο αριθμό πιστοποίησης ή το σημάδι πιστοποίησης. Εάν αυτά τα σημάδια είναι ελλιπή ή απόντα, την οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά αγορά.

.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.