Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Πώς να αποτρέψει τη ηλεκτροπληξία στις βροχερές ημέρες;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Πώς να αποτρέψει τη ηλεκτροπληξία στις βροχερές ημέρες;

2021-09-02
Latest company news about Πώς να αποτρέψει τη ηλεκτροπληξία στις βροχερές ημέρες;


1. Υπάρχουν καλώδια στον πόλο λαμπτήρων οδών. Για την ασφάλεια, παραμονή μακρυά από τους τις βροχερές ημέρες.
2. Τμήμα κατασκευής του δρόμου. Η οδική συνθήκη περίπου το τμήμα κατασκευής είναι κακή και σύνθετη, και η ασφάλεια δεν μπορεί να εγγυηθεί. Μόλις υπάρχουν πολεμίστρες στην κατασκευή, είναι εύκολο να προκληθεί ο «μεγάλος τόπος διαδραματιζόμενων γεγονότων» της «βροντής ουρανού και της γήινης πυρκαγιάς»
3. Εξοπλισμός δύναμης. Γενικά, οι μετασχηματιστές και τα ηλεκτρικά κιβώτια αντιμετωπίζονται ακίνδυνα και είναι ασφαλείς χωρίς την ενεργές αφή και αναρρίχηση. Εντούτοις, η κατάσταση του καιρού καταιγίδων είναι σύνθετη, και οι διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις μπορούν να εμφανιστούν. Για την εκτίμηση ασφάλειας, παρακαλώ μείνετε μακρυά από τους.
Τι θα έπρεπε να κάνω μετά από μια ηλεκτροπληξία;
1. Εάν κάποιος βρίσκεται για να είναι και πτώση στο έδαφος στο νερό, δεν ορμά για να βοηθήσει με τα χέρια σας, και να κάνει το πρόσωπο παίρνει γρήγορα από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Όταν υπάρχει ένας διακόπτης δύναμης ή μια υποδοχή γύρω, τραβήξτε κάτω το διακόπτη ή αποσυνδέστε το βούλωμα δύναμης αμέσως Εάν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος δεν μπορεί να αποσυνδεθεί, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό ξύλινο ραβδί για να πάρετε το καλώδιο στο πρόσωπο που παίρνει μια ηλεκτροπληξία.
2. Μετά από μια ηλεκτροπληξία, το ανθρώπινο σώμα εμφανίζεται συχνά «πλαστός θάνατος». Για να πραγματοποιήσετε τις πρώτες βοήθειες για τραυματισμένη από τη ηλεκτροπληξία, τους κάνετε το ψέμα επίπεδο πίσω σε επίτόπού τους και εξασφαλίστε ότι ο εναέριος διάδρομος είναι απελευθερωμένος. Κρίνετε εάν τραυματισμένη έχει την αναπνοή με την παρατήρηση εάν τραυματισμένη έχει τη μετακίνηση αναπνοής στο διάδρομο κοιλιών και στηθών, ή με να αγγίξει εάν η αρτηρία λαιμών κτυπά. Εάν καμία αναπνοή δεν βρίσκεται, αναζωογονήστε αμέσως και ελάτε σε επαφή με το κέντρο έκτακτης ανάγκης.
 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.