Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Πώς να επιλέξει εύλογα τους αγωγούς των εναέριων γραμμών;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Πώς να επιλέξει εύλογα τους αγωγούς των εναέριων γραμμών;

2021-12-18
Latest company news about Πώς να επιλέξει εύλογα τους αγωγούς των εναέριων γραμμών;

1. Η αρχή της επιλογής καλωδίων

Τα καλώδια αγωγών και εδάφους των γραμμών μετάδοσης δύναμης λειτουργούν στην αγριότητα, τις ορεινές περιοχές ή την άκρη των λιμνών και των θαλασσών για πολύ καιρό, και πρέπει να αντισταθούν τα αποτελέσματα των εξωτερικών φορτίων όπως ο αέρας και ο πάγος, οι δραστικές αλλαγές στη θερμοκρασία και την επίθεση από τα χημικά αέρια, κ.λπ., και υπόκεινται επίσης στις εθνικές δαπάνες των πόρων και γραμμών και άλλους παράγοντες. Επομένως, στο σχέδιο, ειδικά για τις μεγάλες εκτάσεις, το υλικό και η δομή των καλωδίων πρέπει να επιλεχτούν προσεκτικά.

Γενικά, οι ακόλουθες αρχές πρέπει να εξεταστούν κατά την επιλογή του υλικού και της δομής του καλωδίου:

⑴Το υλικό αγωγών πρέπει να έχει την υψηλή αγωγιμότητα. Εντούτοις, εξετάζοντας τους εθνικούς πόρους, τα καλώδια χαλκού δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν γενικά.

⑵Το καλώδιο αγωγών και εδάφους πρέπει να έχει την υψηλή μηχανική αντίσταση δύναμης και δόνησης.

⑶Το καλώδιο αγωγών και εδάφους πρέπει να έχει ορισμένη χημική αντίσταση και την αντίσταση οξείδωσης.

⑷Κατά επιλογή του υλικού και της δομής καλωδίων, εκτός από τη συνάντηση της ικανότητας μετάδοσης, την κόστος της γραμμής πρέπει να είναι οικονομικό και τεχνικά λογικό.

2. Επιλογή της διατομής καλωδίων

Η διατομή του υπερυψωμένου αγωγού γραμμών μετάδοσης επιλέγεται γενικά σύμφωνα με την οικονομική πυκνότητα ρεύματος, και πρέπει να ελεγχθεί σύμφωνα με τους όρους θέρμανσης, την απώλεια τάσης, τη μηχανικές δύναμη και την κορώνα σε περίπτωση ατυχήματος. Όταν χρειάζεται, καθορίζεται μέσω της τεχνικής και οικονομικής σύγκρισης αλλά για τις γραμμές του 110KV και κατωτέρω, η κορώνα δεν είναι συχνά ο αποφασιστικός παράγοντας στην επιλογή της διατομής αγωγών.

1) Επιλέξτε το τμήμα καλωδίων σύμφωνα με την οικονομική πυκνότητα ρεύματος

Σύμφωνα με την οικονομική πυκνότητα ρεύματος για να επιλέξει την ικανότητα μετάδοσης που χρησιμοποιείται για τη διατομή αγωγών, το σχέδιο ανάπτυξης του ηλεκτρικού συστήματος πρέπει να εξεταστεί για 5-10 έτη αφότου τίθεται η γραμμή σε λειτουργία. Στον υπολογισμό, το μέγιστο φορτίο που επαναλαμβάνεται συχνά κάτω από τον κανονικό τρόπο λειτουργίας πρέπει να υιοθετηθεί. Αλλά όταν το σύστημα δεν είναι σαφές, η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να μην καταστήσει τη διατομή καλωδίων πάρα πολύ μικρή.

2) Ελέγξτε τη διατομή του καλωδίου σύμφωνα με τον όρο κορώνας

Με τη συνεχή αύξηση της λειτουργούσας τάσης στη χώρα μου, η πιθανότητα της κορώνας και η απαλλαγή των καλωδίων, των μονωτών και των συναρμολογήσεων έχουν αυξηθεί. Για τη διατομή των καλωδίων 220KV και επάνω από τις γραμμές τάσης, οι όροι κορώνας παίζουν συχνά έναν κύριο ρόλο.

Η κορώνα που παράγεται από το καλώδιο θα επιφέρει δύο ανεπιθύμητες συνέπειες:① Αυξάνει την απώλεια δύναμης της γραμμής μετάδοσης δύναμης ② παρεμποδίζει τη ραδιοεπικοινωνία και την επικοινωνία μεταφορέων.

Όσον αφορά την απώλεια κορώνας, εάν η απώλεια κορώνας της γραμμής μετάδοσης υπολογίζεται άμεσα, το πλεονέκτημα είναι ότι η έννοια της ποσότητας είναι πολύ σαφής, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι ο υπολογισμός είναι δυσκίνητος. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται σπάνια αυτή τη στιγμή. Τείνει να μετρηθεί από την αναλογία του μεγίστου απασχομένος στην ισχύ Em ηλεκτρικών πεδίων (μονάδα: KV/cm) του καλωδίου στην κρίσιμη ισχύ E0 ηλεκτρικών πεδίων της γενικής κορώνας. Η αναλογία Em/E0 δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 80%-85%.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.