Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Πώς να επιλέξει την εξωτερική θήκη καλωδίων;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Πώς να επιλέξει την εξωτερική θήκη καλωδίων;

2023-06-03
Latest company news about Πώς να επιλέξει την εξωτερική θήκη καλωδίων;

Η επιλογή της θήκης καλωδίων πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σχετικών προτύπων σε σχέση με με τις διαφορετικές καταστάσεις.

1 η επιλογή της θήκης καλωδίων πρέπει να καλύψει τις ακόλουθες απαιτήσεις:

1.1 για τα καλώδια τροφοδοσίας ενιαίος-πυρήνων στα συστήματα εναλλασσόμενου ρεύματος, όταν είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η αντίσταση του καλωδίου στις εξωτερικές δυνάμεις, τα non-magnetic στρώματα τεθωρακισμένων μετάλλων πρέπει να χρησιμοποιηθούν, και το τεθωρακισμένο χάλυβα χωρίς αποτελεσματική non-magnetic επεξεργασία δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί.
1.2 για τα καλώδια στα υγρά, χημικά διαβρωτικά περιβάλλοντα ή ευαίσθητος στη βύθιση νερού, το στρώμα μετάλλων, το στρώμα ενίσχυσης, και το τεθωρακισμένο πρέπει να έχουν τις εξωτερικές θήκες πολυαιθυλενίου, και το παχύ τεθωρακισμένο χαλύβδινων συρμάτων των καλωδίων στο νερό πρέπει να έχει εξωθήσει τις εξωτερικές θήκες.

 

2. Η επιλογή της εξωτερικής θήκης του καλωδίου κατά τη διάρκεια της άμεσης τοποθέτησης ενταφιασμών θα καλύψει τις ακόλουθες απαιτήσεις:
2.1 όταν το καλώδιο υποβάλλεται στην υψηλή πίεση ή έχει κίνδυνος μηχανικής ζημίας, πρέπει να έχει ένα τεθωρακισμένο ταινιών στρώματος ή χάλυβα ενίσχυσης.
2.2 στο χώμα όπου η μετατόπιση μπορεί να εμφανιστεί, όπως η ζώνη στρώματος κινούμενων άμμων και backfill εδάφους, το καλώδιο πρέπει να είναι θωρακισμένο με το χαλύβδινο σύρμα.
2.3 για τα εξωθημένα καλώδια που χρησιμοποιούνται στις περιοχές που διακυβεύονται σοβαρά από τους τερμίτες, οι εξωτερικές θήκες με την υψηλότερη σκληρότητα πρέπει να επιλεχτούν, ή οι λεπτές εξωτερικές θήκες με την υψηλότερη σκληρότητα μπορούν να εξωθηθούν στις συνηθισμένες εξωτερικές θήκες. Το υλικό μπορεί να είναι νάυλον ή ειδικό polyolefin τα αντικείμενα, κ.λπ., μπορεί επίσης να είναι θωρακισμένο με τα μανίκια μετάλλων ή τις ταινίες χάλυβα.

 

3. Η επιλογή της θήκης καλωδίων για τη σταθερή τοποθέτηση στον αέρα θα καλύψει τις ακόλουθες απαιτήσεις:
3.1 όταν η μικρή διατομή εξώθησε τα πλαστικά μονωμένα καλώδια τοποθετούνται άμεσα στην υποστήριξη βραχιόνων, πρέπει να είναι θωρακισμένα με την ταινία χάλυβα.
3.2 σε ισχύ με τις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας και τη σοβαρή προσβολή τρωκτικών, όπως η υπόγεια μεταφορά επιβατών και οι εμπορικές εγκαταστάσεις, μονωμένα τα πλαστικό καλώδια πρέπει να είναι θωρακισμένα με την ταινία μετάλλων ή την ταινία χάλυβα.
3.3 όταν τα καλώδια είναι υπό τους όρους δύναμης υψηλός-πτώσης, τα multi-core καλώδια θα είναι θωρακισμένα με τα χαλύβδινα σύρματα, και τα καλώδια ενιαίος-πυρήνων εναλλασσόμενου ρεύματος θα συμμορφωθούν με τις παροχές στοιχείου 1

 

4 η επιλογή της θήκης καλωδίων για την υποβρύχια τοποθέτηση θα καλύψει τις ακόλουθες απαιτήσεις:
4.1 ταινιών χάλυβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα καλώδια που δεν απαιτούν τα θωρακισμένα στρώματα για να αντέξουν την ένταση στις τάφρους, τους unnavigable κολπίσκους, κ.λπ.
4.2 για τα καλώδια στους ποταμούς, τις λίμνες και τις θάλασσες, ο τύπος τεθωρακισμένου χαλύβδινων συρμάτων που επιλέγεται πρέπει να ικανοποιήσει τους όρους πίεσης. Όταν οι όροι τοποθέτησης έχουν τις απαιτήσεις προστασίας όπως η μηχανική ζημία, η εξωτερική θήκη που καλύπτει τις απαιτήσεις αυξήσεων αντίστασης προστασίας και διάβρωσης μπορεί να επιλεχτεί.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.