Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις ΔΟΕ: Η σφαιρική ηλιακή ενέργεια προσπερνά τη δύναμη άνθρακα μέσα σε τέσσερα έτη
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

ΔΟΕ: Η σφαιρική ηλιακή ενέργεια προσπερνά τη δύναμη άνθρακα μέσα σε τέσσερα έτη

2023-07-17
Latest company news about ΔΟΕ: Η σφαιρική ηλιακή ενέργεια προσπερνά τη δύναμη άνθρακα μέσα σε τέσσερα έτη

Η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας πρόσφατα δήλωσε ότι ως το 2027, η παραγωγή ηλιακής ενέργειας αναμένεται για να ξεπεράσει τη με κάρβουνο ηλεκτρική παραγωγή και να γίνει ο κύριος τρόπος την ηλεκτρική ενέργεια. Έτσι, γιατί είναι ηλιακή ενέργεια πιθανή να γίνει η κύρια δύναμη της νέας ενέργειας στο μέλλον;

Μια περισσότερο από δεκαετία πριν, η ηλιακή ενέργεια ήταν ασήμαντη στη σφαιρική ενεργειακή φυλή, που αποτελεί το μικρότερο μερίδιο όλων των σημαντικών πηγών ηλεκτρικής ενέργειας, λιγότερο από 1%. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα, με τη Διεθνή Υπηρεσία Ενέργειας (ΔΟΕ) που λέει που μέσα σε τρία έτη, ηλιακά θα παραγάγει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από το φυσικό αέριο. Μέσα σε τέσσερα έτη, ως το 2027, θα μπορούσε να προσπεράσει τον άνθρακα ως κυρίαρχη μορφή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.


Οι ηλιακές δαπάνες εγκαταστάσεων ηλεκτρικής ενέργειας έχουν μειωθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια

Ένας σημαντικός λόγος είναι ότι το κόστος εγκαταστάσεων της ηλιακής ενέργειας έχει μειωθεί σημαντικά. Τα στοιχεία δείχνουν ότι για τη ηλιακή ενέργεια χρησιμότητα-κλίμακας, το μέσο κόστος της κατασκευής και της λειτουργίας έχει συνεχίσει να μειώνεται από το 2009, και θα είναι μόνο περίπου $36 ανά μεγαβάτ-ώρα ως το 2021, μια πτώση περίπου 90% έναντι του 2009. Το κόστος του άνθρακα έχει αλλάξει λίγα, σε περίπου $108 ανά μεγαβάτ-ώρα το 2021. Το Bahar, ένας αναλυτής για την αγορά ανανεώσιμης ενέργειας της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας, είπε ότι η ηλιακή ενέργεια αναμένεται για να αποτελέσει σχεδόν 60% των νέων εγκαταστάσεων δύναμης στα επόμενα πέντε έτη.


Οι κυβερνήσεις δίνουν όλο και περισσότερο προσοχή στην ανάπτυξη της ανανεώσιμης ενέργειας

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, οι κυβερνήσεις των διάφορων χωρών έχουν δώσει όλο και περισσότερη προσοχή στην ενεργειακή ασφάλεια, και έχουν εισαγάγει επίσης τις αντίστοιχες πολιτικές για να την υποστηρίξουν. Σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΕ, ως το 2025, η εγκατεστημένη ικανότητα ηλιακής φωτοβολταϊκής ηλεκτρικής παραγωγής της θα διπλασιάσει περισσότερο από αυτό του 2020, που φθάνει σε 320 GW, και ως το 2030 θα φθάσει σε 600 GW. Ο νόμος μείωσης ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ πληθωρισμού αναμένεται για να επιτρέψει στους ηλιακούς υπεύθυνους για την ανάπτυξη για να απολαύσει ορισμένες χρεώσεις φόρου μέσα σε 10 έτη για να πραγματοποιήσει τη μακροπρόθεσμη και μεγάλης κλίμακας κατασκευή.

 

Η αγορά εγχώριας ηλιακής ενέργειας έχει τις ευρείες προοπτικές

Ένα άλλο σημείο που δεν μπορεί να αγνοηθεί είναι ότι η κλίμακα κατασκευής της ηλιακής ενέργειας μπορεί να είναι μεγάλη ή μικρή. Εκτός από τις τεράστιες σειρές, μπορεί επίσης να είναι ενιαία επιτροπή μπαταριών στη στέγη. Επομένως, η παραγωγή οικιακής ηλιακής ενέργειας είναι επίσης μια σημαντική αγορά. Το CEO μιας επιχείρησης ηλιακής ενέργειας στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφερε σε μια συνέντευξη με CNBC ότι το κύμα σε ζήτηση για τα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί σήμερα επίσης να οδηγήσει απαίτηση για την παραγωγή οικιακής ηλιακής ενέργειας στο μέλλον επειδή είναι κατάλληλο, φτηνός και αξιόπιστος.

 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.