Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Σημασία της θήκης καλωδίου τροφοδοσίας
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Σημασία της θήκης καλωδίου τροφοδοσίας

2022-07-16
Latest company news about Σημασία της θήκης καλωδίου τροφοδοσίας

Τα καλώδια τροφοδοσίας χρησιμοποιούνται ευρέως για να διαβιβάσουν και να διανείμουν την ηλεκτρική ενέργεια. Χρησιμοποιούνται συχνά στα αστικά υπόγεια πλέγματα δύναμης, εξερχόμενες γραμμές σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, εσωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος των βιομηχανικών και επιχειρήσεων μεταλλείας, και των υποβρύχιων γραμμών μετάδοσης στους ποταμούς και τις θάλασσες.

Οι κύριες γραμμές στο ηλεκτρικό σύστημα είναι γενικά καλώδια τροφοδοσίας που χρησιμοποιούνται για να διαβιβάσουν και να διανείμουν την υψηλής ισχύος ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένου 1-500kv και επάνω από τα επίπεδα τάσης. Επομένως, η ποιότητα των προϊόντων καλωδίων είναι πολύ σημαντική, και η ποιότητα και το πάχος της θήκης καλωδίων είναι εξίσου σημαντικές.

Ποια επίδραση το πάχος της θήκης καλωδίων έχει στο καλώδιο;

1. Έχετε επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών των καλωδίων τροφοδοσίας

Ο πρώτος είναι το περιβάλλον. Μετά από την κατασκευή των καλωδίων τροφοδοσίας, είναι βασικά θαμμένοι στο έδαφος, που βυθίζεται στο νερό, υπαίθρια ή σε μια επιρρεπή σε διάβρωση περιβάλλοντος, συν τη διάβρωση των εξωτερικών μέσων για πολύ καιρό, το επίπεδο μόνωσης και το μηχανικό επίπεδο του λεπτύτερου σημείου της θήκης καλωδίων θα μειωθούν. Σε περίπτωση γραμμής που στηρίζει το ελάττωμα, το λεπτύτερο σημείο της θήκης καλωδίων μπορεί να αναλύσει, αυξάνοντας τον κρυμμένο κίνδυνο των ατυχημάτων ασφάλειας.

Άλλη είναι η εσωτερική κατανάλωση ενέργειας θερμότητας που παράγεται από τα καλώδια. Το καλώδιο θα παραγάγει πολλή ενέργεια θερμότητας στο στάδιο της διαβίβασης της ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία είναι μια κατανάλωση της θήκης. Εάν το πάχος της θήκης καλωδίων δεν είναι αρκετό, ο πυρήνας χαλκού του αγωγού θα λειώσει άμεσα το υλικό θηκών μετά από να θερμάνει, ο οποίος θα προκαλέσει τις αποτυχίες κυκλωμάτων και άλλα σχετικά προβλήματα ασφάλειας.
2. Αντίκτυπος στην κατασκευή
Σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις, όλο και περισσότερες περιβαλλοντικές απαιτήσεις απαιτούν ότι η εξωτερική διάμετρος των υψηλής τάσεως προϊόντων καλωδίων πρέπει να είναι μικρή, και είναι απαραίτητο να θεωρήσει τα χάσματα στη διαδικασία τοποθέτησης, ώστε να διαλυθεί η θερμότητα που παράγεται από το καλώδιο αφότου τροφοδοτείται επάνω. Το πάχος της θήκης είναι πάρα πολύ παχύ, το οποίο θα αυξήσει τη δυσκολία, έτσι το πάχος της θήκης καλωδίων πρέπει αυστηρά να συμμορφωθεί με τα σχετικά εθνικά πρότυπα, διαφορετικά δεν μπορεί να προστατεύσει τον αγωγό καλωδίων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.