Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Εισαγωγή στη χρήση των καλωδίων και των υλικών που χρησιμοποιούνται συνήθως στους ηλιακούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Εισαγωγή στη χρήση των καλωδίων και των υλικών που χρησιμοποιούνται συνήθως στους ηλιακούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

2022-05-20
Latest company news about Εισαγωγή στη χρήση των καλωδίων και των υλικών που χρησιμοποιούνται συνήθως στους ηλιακούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής ενός ηλιακού φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, εκτός από τον κύριο εξοπλισμό, όπως οι φωτοβολταϊκές ενότητες, οι αναστροφείς, και επιταχύνουν τους μετασχηματιστές, τα φωτοβολταϊκά υλικά καλωδίων που συνδέονται με το φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος έχουν την ίδια επίδραση στη γενική αποδοτικότητα, την ασφάλεια λειτουργίας, και την υψηλή αποδοτικότητα του φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο.
Σύμφωνα με το σύστημα του ηλιακού φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, τα καλώδια μπορούν να διαιρεθούν σε ΣΥΝΕΧΗ καλώδια και καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος. Σύμφωνα με τα διαφορετικά περιβάλλοντα χρήσεων και χρήσης, είναι ταξινομημένοι ως εξής:

1. ΣΥΝΕΧΕΣ καλώδιο

(1) τμηματικά καλώδια μεταξύ των συστατικών.

(2) παράλληλα καλώδια μεταξύ των σειρών και μεταξύ των σειρών και του κιβωτίου ΣΥΝΕΧΟΥΣ διανομής (κιβώτιο συνδυαστών).

(3) το καλώδιο μεταξύ του κιβωτίου ΣΥΝΕΧΟΥΣ διανομής και του αναστροφέα.

Τα ανωτέρω καλώδια είναι όλα τα ΣΥΝΕΧΗ καλώδια, και υπάρχουν πολλές υπαίθριες τοποθετήσεις. Πρέπει να είναι moisture-proof, ήλιος-απόδειξη, κρύος-ανθεκτικός, ανθεκτικός στη θερμότητα, και UV-ανθεκτικός. Σε μερικά ειδικά περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να προστατευθούν από τις χημικές ουσίες όπως το οξύ και το αλκάλιο.

2. Καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος

(1) το συνδέοντας καλώδιο από τον αναστροφέα επιταχύνει το μετασχηματιστή.

(2) το συνδέοντας καλώδιο από επιταχύνει το μετασχηματιστή στη συσκευή διανομής δύναμης.

(3) το συνδέοντας καλώδιο από τη συσκευή διανομής δύναμης στο πλέγμα δύναμης ή το χρήστη.

Αυτό το μέρος του καλωδίου είναι ένα καλώδιο φορτίων εναλλασσόμενου ρεύματος, το οποίο τοποθετούνται στο εσωτερικό περιβάλλον και μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις γενικές απαιτήσεις επιλογής καλωδίου τροφοδοσίας.

3. Φωτοβολταϊκό ειδικό καλώδιο

Ένας μεγάλος αριθμός ΣΥΝΕΧΩΝ καλωδίων στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας πρέπει να τοποθετηθεί υπαίθρια, και οι περιβαλλοντικές συνθήκες είναι σκληρές. Τα υλικά καλωδίων πρέπει να καθοριστούν σύμφωνα με αντίσταση στις υπεριώδεις ακτίνες, το όζον, τις αυστηρές αλλαγές θερμοκρασίας και τη χημική διάβρωση. Η μακροπρόθεσμη χρήση των συνηθισμένων υλικών καλωδίων σε αυτό το περιβάλλον θα αναγκάσει τη θήκη καλωδίων για να είναι εύθραυστη, και να αποσυνθέσει ακόμη και τη μόνωση καλωδίων. Αυτοί οι όροι θα βλάψουν άμεσα το σύστημα καλωδίων, αλλά και θα αυξήσουν τον κίνδυνο το καλώδιο. Μακροπρόθεσμα το μεσοπρόθεσμο και, η δυνατότητα της πυρκαγιάς ή η προσωπική ζημία είναι επίσης υψηλότερη, το οποίο έχει επιπτώσεις πολύ στη ζωή υπηρεσιών του συστήματος.

4. Υλικό αγωγών καλωδίων

_ο ο ρεύμα καλώδιο χρησιμοποιώ φωτοβολταϊκός παραγωγή ενέργειας εγκατάσταση εργασία υπαίθρια για πολύ καιρό. Λόγω του περιορισμού των όρων κατασκευής, οι συνδετήρες χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σύνδεση καλωδίων. Τα υλικά αγωγών καλωδίων μπορούν να διαιρεθούν σε πυρήνα χαλκού και πυρήνα αργιλίου.

5. Υλικό θηκών μόνωσης καλωδίων

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, της λειτουργίας και της συντήρησης των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, τα καλώδια μπορούν να καθοδηγηθούν στο χώμα κάτω από το έδαφος, στους βράχους, στις αιχμηρές άκρες των δομών στεγών, ή να εκτεθούν στον αέρα, και τα καλώδια μπορούν από οι διάφορες εξωτερικές δυνάμεις να προσκρούσουν. Εάν το σακάκι καλωδίων δεν είναι αρκετά ισχυρό, η μόνωση καλωδίων θα βλαφθεί, έχοντας επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών του ολόκληρου καλωδίου, ή προκαλώντας τα προβλήματα όπως τα βραχυκυκλώματα, οι κίνδυνοι πυρκαγιάς και προσωπικών τραυματισμών.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.