Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις LSF εναντίον LSHF (LSZH) - υπάρχει μια διαφορά!
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

LSF εναντίον LSHF (LSZH) - υπάρχει μια διαφορά!

2021-01-13
Latest company news about LSF εναντίον LSHF (LSZH) - υπάρχει μια διαφορά!

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους προσδιορίζοντες και τους αναδόχους είναι η σύγχυση πέρα από την ορολογία και τα πρότυπα. Είναι LSHF (χαμηλό αλόγονο καπνού ελεύθερος) όπως LSF (χαμηλοί καπνός και καπνός); Αυτοί οι όροι όλοι χρησιμοποιούνται ευρέως μέσα στη βιομηχανία καλωδίων και αντιμετωπίζουμε ακόμα τη σύγχυση από τους αναδόχους που περιβάλλει τη διαφορά μεταξύ των καλωδίων LSF και LSHF.

 

LSF είναι ένας κάπως χωρίς νόημα όρος που ισχύει για τα προϊόντα που είναι συχνά PVC που βασίζεται, το οποίο μπορεί να εκπέμψει μέχρι 22% το αέριο υδροχλωρίου (HCL) όταν καίγεται και να εκπέμψει το μαύρο καπνό. Το αέριο υδροχλωρίου μπορεί να είναι θανάσιμο στους ανθρώπους και να βλάψει τον ευαίσθητο εξοπλισμό και ο μαύρος καπνός μπορεί να κρύψει τις διαδρομές εξόδων σε περίπτωση πυρκαγιάς. Μέσω της σύγκρισης, το τυποποιημένο PVC εκπέμπει μέχρι το HCL 28%.

 

Τα καλώδια LSHF είναι εκείνα που δεν εκπέμπουν όχι περισσότεροι από 0,5% HCL όταν καίγεται. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο προϊόντων και είναι ζωτικής σημασίας ότι οι προσδιορίζοντες ξέρουν όποιους επιλέγουν.

 

Έχει υπάρξει μια μετατόπιση τα τελευταία χρόνια στη χρησιμοποίηση των πρόσφατα αναπτυγμένων ενώσεων που εκπέμπουν λιγότερους των επιβλαβών αερίων, ιδιαίτερα αλόγονα, αλλά ακόμα αποδίδουν καλά από άλλες απόψεις. Η δυσκολία για τον αγοραστή καλωδίων είναι ότι δεν υπάρχουν κανένα συγκεκριμένο πρότυπο για τα καλώδια LSF. Το συνηθισμένο PVC εκπέμπει το HCL περίπου 28%, ενώ το τροποποιημένο PVC μπόρεσε να εκπέμψει ένα ογκώδες HCL 22% και να πωληθεί ακόμα ως LSF.

 

Εάν θέλετε να είστε απολύτως σίγουροι από αυτό που είστε εγκαθιστώντας πρέπει να επιμείνετε σε ένα καλώδιο που χρησιμοποιεί τα υλικά μόνωσης και τυλίγματος που δεν εκπέμπουν οποιαδήποτε αλόγονα και έχουν μειώσει τις ιδιότητες εκπομπής καπνού. Αυτοί καλούνται LSHF (χαμηλό αλόγονο καπνού ελεύθερο), LS0H, LSZH (χαμηλός καπνός μηδενικά αλόγονο) ή μερικές φορές OHLS (μηδέν χαμηλός καπνός αλόγονου). Αυτά τα προϊόντα πρέπει να εκπέμψουν όχι περισσότερους από 0,5% HCL.

 

Επίσης, τα τυποποιημένα καλώδια PVC πέρα-που τυλίγονται μην δεχτείτε με ένα σακάκι LSHF ή τα καλώδια με τη μόνωση PVC. Όταν το σακάκι καίει κατευθείαν, η θήκη ή η μόνωση PVC εσωτερική θα εκπέμψει τα δηλητηριώδη αέρια με ακριβώς τον ίδιο τρόπο σαν το σακάκι LSHF δεν ήταν εκεί! Μια άλλη κοινή παρανόηση είναι ότι το καλώδιο LSF ή LSHF είναι επίσης φλόγα - καθυστερών. Αυτό δεν ισχύει απαραιτήτως. Τα καλώδια μπορούν να διαδώσουν την πυρκαγιά ακόμα κι αν οι ελάχιστοι καπνοί εκπέμπονται.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.