Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Βήματα μετάδοσης δύναμης
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Βήματα μετάδοσης δύναμης

2022-05-30
Latest company news about Βήματα μετάδοσης δύναμης

Διαδικασία μετάδοσης

Η μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας, μαζί με το μετασχηματισμό δύναμης, διανομή και κατανάλωση, αποτελεί τη γενική λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος. Μέσω της μετάδοσης δύναμης, οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας μακριά (μέχρι χιλιάδες μετρητές) συνδέονται με τα κέντρα φορτίων, έτσι ώστε η ανάπτυξη και η χρησιμοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας υπερβαίνουν τα περιφερειακά όρια.

Οι γραμμές μετάδοσης μπορούν να διαιρεθούν σε εναέριες γραμμές μετάδοσης και υπόγειες γραμμές μετάδοσης σύμφωνα με τις δομικές μορφές τους. Το πρώτο αποτελείται από τους πύργους, τους αγωγούς και τους μονωτές γραμμών, οι οποίοι δημιουργούνται στο έδαφος Το τελευταίο τοποθετούνται κυρίως υπόγεια (ή υποβρύχιος) με τα καλώδια. Η μετάδοση μπορεί να διαιρεθεί σε ΣΥΝΕΧΗ μετάδοση και μετάδοση εναλλασσόμενου ρεύματος σύμφωνα με τη φύση του διαβιβασθε'ντος ρεύματος.

Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί τους διαφορετικούς τύπους ή τους υπερυψωμένους γυμνούς αγωγούς όπως AAC, AAAC, ACSR, κ.λπ.

Διαδικασία μετασχηματισμού

Στο ηλεκτρικό σύστημα, οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας μετατρέπουν τη φυσική αρχική ενέργεια στην ηλεκτρική ενέργεια και στέλνουν τη δύναμη στους μακρινούς χρήστες δύναμης. Προκειμένου να μειωθεί η απώλεια ισχύος στη γραμμή μετάδοσης και την πτώση τάσης σύνθετης αντίστασης γραμμών, είναι απαραίτητο να αυξηθεί η τάση Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες ασφάλειας των χρηστών ισχύος, η τάση πρέπει να μειωθεί και να διανεμηθεί σε κάθε χρήστη, η οποία απαιτεί έναν υποσταθμό που μπορεί να αυξήσει και να μειώσει την τάση και να διανείμει την ισχύ. Επομένως, ο υποσταθμός είναι μια ηλεκτρική συσκευή στο ηλεκτρικό σύστημα που μετατρέπει την τάση, λαμβάνει και διανέμει την ηλεκτρική ενέργεια μέσω της. Είναι μια ενδιάμεση σύνδεση μεταξύ των εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας και των χρηστών δύναμης. Συγχρόνως, το πλέγμα ισχύος των διάφορων επιπέδων τάσης συνδέεται μέσω του υποσταθμού. Η λειτουργία του υποσταθμού είναι να μετασχηματιστεί η τάση, να διαβιβαστεί και να διανεμηθεί η ηλεκτρική ενέργεια. Ο υποσταθμός αποτελείται από το μετασχηματιστή δύναμης, τη συσκευή διανομής δύναμης, το δευτεροβάθμιο σύστημα και τον απαραίτητο βοηθητικό εξοπλισμό.

Ο μετασχηματιστής είναι ο κεντρικός εξοπλισμός του υποσταθμού, ο οποίος χρησιμοποιεί την αρχή της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής.

Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί τους διαφορετικούς τύπους καλωδίων όπως το καλώδιο τροφοδοσίας υψηλής τάσης, τάσης medinum και χαμηλής τάσης, εναέριο συσσωρευμένο καλώδιο, ηλεκτρικά καλώδια.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.