Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Μικρή μέθοδος για να αποτρέψει την υπερυψωμένη αποτυχία καλωδίων (1)
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Μικρή μέθοδος για να αποτρέψει την υπερυψωμένη αποτυχία καλωδίων (1)

2022-12-17
Latest company news about Μικρή μέθοδος για να αποτρέψει την υπερυψωμένη αποτυχία καλωδίων (1)

Οι συνήθως χρησιμοποιημένες μέθοδοι καλωδίων τροφοδοσίας και καλωδίων διαιρούνται συνήθως σε υπόγειο άμεσο ενταφιασμό ή γενικά έξοδα. Εντούτοις, οι μικρές μέθοδοι για να αποτρέψουν τα προβλήματα με τα υπερυψωμένα καλώδια είναι οι ακόλουθες:

1. Κάνετε μια καλή εργασία του υπολογισμού του ρεύματος βραχυκυκλώματος, επιλέξτε σωστά και βαθμολογήστε τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, και καταστήστε την εκτιμημένη τάση του ηλεκτρικού εξοπλισμού σύμφωνη με την εκτιμημένη τάση της γραμμής.

2. Σωστά επιλέξτε τη θέτοντας αξία της προστασίας ηλεκτρονόμων και το εκτιμημένο ρεύμα του λειωμένου μετάλλου, και χρησιμοποιήστε μια συσκευή προστασίας γρήγορος-σπασιμάτων για να κόψετε γρήγορα το ρεύμα βραχυκυκλώματος όταν εμφανίζεται ένα βραχυκύκλωμα, μειώνει τη διάρκεια του ρεύματος βραχυκυκλώματος, και μειώνει τις απώλειες που προκαλούνται από το βραχυκύκλωμα.
3. Εγκαταστήστε τις ράβδους αστραπής στους υποσταθμούς, και τις καλύπτρες αστραπής κοντά στους μετασχηματιστές και σε ανοικτή επικοινωνία για να μειώσετε τη ζημία αστραπής.
4. Οι αντιδραστήρες χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν τη σύνθετη αντίσταση συστημάτων και το ρεύμα βραχυκυκλώματος ορίου.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.