Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Μικρή μέθοδος για να αποτρέψει την υπερυψωμένη αποτυχία καλωδίων (2)
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Μικρή μέθοδος για να αποτρέψει την υπερυψωμένη αποτυχία καλωδίων (2)

2023-01-09
Latest company news about Μικρή μέθοδος για να αποτρέψει την υπερυψωμένη αποτυχία καλωδίων (2)

5. Αφαιρέστε τις ελαττωματικό γραμμές ή τον εξοπλισμό από το ηλεκτρικό σύστημα έτσι ώστε το υπόλοιπο μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί.
6. Είναι απαγορευμένο για να τραβήξει το διακόπτη μαχαιριών με το φορτίο ή να κλείσει το στηρίζοντας διακόπτη μαχαιριών με τη δύναμη. Το στηρίζοντας καλώδιο θα αφαιρεθεί αμέσως μετά από την κατασκευή γραμμών. Επιπλέον, η γραμμή και ο εξοπλισμός της θα επιθεωρηθούν τακτικά, και τα προβλήματα και οι αποτυχίες θα επισκευαστούν και θα διατηρηθούν εγκαίρως.
7. Εξασφαλίστε την ποιότητα κατασκευής των εναέριων γραμμών καλωδίων, ενισχύστε τη συντήρηση γραμμών, και κρατήστε πάντα τη γραμμή κρεμά συνεπής και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς.
8. Κατά τη διάρκεια της ζωντανών εγκατάστασης και της συντήρησης του ηλεκτρικού εξοπλισμού, και το misoperation θα αποτραπούν, και τα μέτρα για να αποτραπεί το βραχυκύκλωμα θα ληφθούν κατά την εργασία κοντά στα ζωντανά μέρη.
9. Ενισχύστε τη διαχείριση για να αποτρέψετε τα μικρά ζώα από την είσοδο του δωματίου διανομής δύναμης και την αναρρίχηση στον ηλεκτρικό εξοπλισμό. Καθαρίστε την προσροφημένη σκόνη στη γραμμή εγκαίρως για να αποφύγετε τη σκόνη από την είσοδο του ηλεκτρικού εξοπλισμού και να εξασφαλίσετε ότι η γραμμή είναι καθαρή και καθαρή. Για περισσότερη γνώση προϊόντων καλωδίων, παρακαλώ συμβουλευθείτε την πλατφόρμα θησαυρών καλωδίων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.