Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Μερικοί κανονισμοί για το exposion ηλεκτρικών καλωδίων στην υγρασία
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Μερικοί κανονισμοί για το exposion ηλεκτρικών καλωδίων στην υγρασία

2023-02-25
Latest company news about Μερικοί κανονισμοί για το exposion ηλεκτρικών καλωδίων στην υγρασία

Τυποποιημένοι κανονισμοί UNE 204603:1996 για τη χρήση καλωδίων υπό τις περιβαλλοντικές συνθήκες dverse, ειδικά μέχρι ποιό σημείο ένα ηλεκτρικό καλώδιο μπορεί να εκτεθεί στην υγρασία.
AD1 βαθμός: Το καλώδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο οποίο οι τοίχοι δεν παρουσιάζουν γενικά ίχνη νερού, αλλά μπορεί να εμφανιστεί στις μικρές περιόδους, παραδείγματος χάριν, υπό μορφή ατμού και που ξεραίνει γρήγορα χάρι στον καλό εξαερισμό.

AD2 βαθμός: τα καλώδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω από τα situlations στα οποία ο υδρατμός συμπυκνώνει περιστασιακά υπό μορφή πτώσεων νερού ή όταν μπορεί περιστασιακά να είναι ο ατμός παρών.

AD3 βαθμός: Πτώση σταγονίδιων νερού διαγωνίως περισσότερο από 60º στην κατακόρυφο, θέση στην οποία ο υδρατμός εμφανίζεται ως συνεχής ταινία στους τοίχους ή/και τα πατώματα.

AD4 βαθμός: Προβολές ύδατος προς όλες τις κατευθύνσεις, που εντοπίζουν όπου το καλώδιο μπορεί να υπόκειται στις προβολές νερού, παραδείγματος χάριν, την εφαρμογή σε ορισμένα συσκευές φωτισμού ή γραφεία εγκατεστημένες υπαίθρια.

AD5 βαθμός: Προβολές ύδατος σε οποιαδήποτε κατεύθυνση AD5, που εντοπίζει όπου οι μάνικες χρησιμοποιούνται τακτικά παρουσία του νερού (patios, πλυσίματα αυτοκινήτων).

AD6 βαθμός: χρησιμοποιημένος στις θέσεις στην άκρη της θάλασσας, όπως οι παραλίες, οι αποβάθρες, κ.λπ. Υπάρχει δυνατότητα των κυμάτων νερού.

AD7 βαθμός: Χρησιμοποιημένος στις θέσεις ευαίσθητες στην πλημμύρα ή/και όπου το νερό μπορεί να φθάσει σε ένα μέγιστο 150 χιλ. επάνω από το υψηλότερο σημείο του εξοπλισμού, το χαμηλότερο μέρος του εξοπλισμού μπορεί να είναι περισσότερα από ένα μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Σύντομα, υπάρχει δυνατότητα της διαλείπουσας, μερικής ή συνολικής πλημμύρας.

AD8 βαθμός: Χρησιμοποιημένος στις θέσεις όπως οι πισίνες, όπου ο ηλεκτρικός εξοπλισμός είναι εντελώς καλυμμένος με το νερό και μόνιμα σε μια πίεση περισσότερου από 1 BAR. Το περιβάλλον περιβάλλον έχει τη δυνατότητα της μόνιμης και συνολικής πλημμύρας νερού.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.