Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τα πλεονεκτήματα για MDPE για να είναι θήκη καλωδίων
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τα πλεονεκτήματα για MDPE για να είναι θήκη καλωδίων

2023-03-25
Latest company news about Τα πλεονεκτήματα για MDPE για να είναι θήκη καλωδίων

MDPE έχει την πολύ υψηλή αντίσταση στο γδάρσιμο και είναι εξαιρετικά σκληρό και έχει μια χαμηλή διηλεκτρική σταθερά με την ανώτερη αντίσταση οξείδωσης. Η σκληρότητα του τυλίγματος καλωδίων MDPE προστατεύει το καλώδιο από τα αιχμηρά αντικείμενα που πέφτουν ή που φορτώνονται επάνω στο καλώδιο. Αυτό βοηθά MDPE βρίσκει την ιδιαίτερη χρήση στα καλώδια μετάδοσης στον πιό σκληρό των περιβαλλόντων, ειδικότερα εκείνοι με τις υψηλές περιβαλλοντικές θερμοκρασίες που βρίσκονται στις τροπικές και υποτροπικές χώρες. Αλλά σε αυτές τις υψηλές περιβαλλοντικές θερμοκρασίες τα εναλλακτικά υλικά τυλίγματος όπως το PVC θα ήταν μαλακή και επιρρεπής σε ζημία εύκολα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των καλωδίων.

 

Έναντι LDPE (πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας), MDPE έχει σημαντικά περισσότερη δύναμη που επιτρέπει σε το για να τραβεί κάτω από το βαρύ φορτίο για την τηλεγράφηση των εφαρμογών ενώ συγκρίνεται με HDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας), HDPE έχει βελτιώσει την αντίσταση στο ράγισμα.

 

Εκτός αυτού, οι διάφορες πρόσθετες ουσίες μπορούν να εφαρμοστούν στις ενώσεις MDPE για να βελτιώσουν την πυρκαγιά - ιδιότητες καθυστερούντω, UV και αντίσταση διάβρωσης και η χημική υποβάθμιση.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.