Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Η λειτουργία της ασπίδας του καλωδίου ελέγχου
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Η λειτουργία της ασπίδας του καλωδίου ελέγχου

2022-03-14
Latest company news about Η λειτουργία της ασπίδας του καλωδίου ελέγχου

Το προστατευμένο καλώδιο ελέγχου χρησιμοποιείται γενικά δεδομένου ότι η συνδέοντας γραμμή ηλεκτρικών οργάνων, που είναι κατάλληλη για τη συνδέοντας γραμμή ηλεκτρικών οργάνων με το εναλλασσόμενο ρεύμα εκτίμησε την τάση 450/750V και κατωτέρω και τη γραμμή μετάδοσης αυτόματου συστήματος ελέγχου. Έχει τις άριστες ιδιότητες όπως η αντίσταση πετρελαίου, η αδιάβροχη, αντοχή, η όξινη και αλκαλική αντίσταση, τα διάφορα διαβρωτικά αέρια, η αντίσταση γήρανσης και μη η καύση.
Το προστατευμένο καλώδιο ελέγχου είναι ένα καλώδιο με ένα στρώμα του καλωδίου χαλκού πλέγματος ή του καλωδίου μετάλλων που πλέκεται γύρω από ένα ή περισσότερα καλώδια. Αυτό το στρώμα του καλωδίου πλέγματος μπορεί να αποτρέψει το κτύπημα αστραπής, και τα εξωτερικά σήματα δεν μπορούν να παρεμποδίσουν το του. Το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μπορεί επίσης να διαδραματίσει έναν ορισμένο ρόλο στην προστασία διαρροής.
Εάν το καλώδιο είναι χαλασμένο και η ηλεκτρική διαρροή εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της χρήσης, το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μπορεί να οδηγήσει το διαρρεσμένο ρεύμα στο στηρίζοντας καλώδιο, το οποίο διαδραματίζει έναν ορισμένο ρόλο στην προστασία ασφάλειας. Συγχρόνως, μπορεί επίσης να προστατεύσει τον αγωγό καλωδίων.
Η λειτουργία του στρώματος και να στηρίξει προστατευτικών καλυμμάτων το καλώδιο του καλωδίου ελέγχου προστατευτικών καλυμμάτων είναι: το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων διαιρείται σε εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα και εξωτερικό προστατευτικό κάλυμμα. Όλοι έχουν ως σκοπό να κάνουν την καλή επαφή μεταξύ του αγωγού καλωδίων και του στρώματος μόνωσης, και μεταξύ του στρώματος μόνωσης καλωδίων και του εσωτερικού προστατευτικού στρώματος, ώστε να αποβληθεί η αύξηση της επιφάνειας η ένταση ηλεκτρικών πεδίων που προκαλείται από unsmooth η επιφάνεια του αγωγού και του εσωτερικού προστατευτικού στρώματος
Χαρακτηριστικά υπηρεσιών του προστατευμένου καλωδίου ελέγχου:
(1) επιτρεπόμενη κάμπτοντας ακτίνα του καλωδίου: η ελάχιστη κάμπτοντας ακτίνα του μη θωρακισμένου καλωδίου είναι 6 φορές της εξωτερικής διαμέτρου του καλωδίου. Το Fluoroplastic μόνωσε και ετύλιξε τα καλώδια θα είναι τουλάχιστον 8 φορές της εξωτερικής διαμέτρου του καλωδίου. Η ταινία χαλκού που προστατεύεται ή το θωρακισμένο καλώδιο ταινιών χάλυβα θα είναι τουλάχιστον 12 φορές της εξωτερικής διαμέτρου του καλωδίου.
(2) μέγιστη θερμοκρασία εργασίας: η μόνωση του προπυλενίου polyperfluoroethylene (F46) δεν θα υπερβεί 200 ℃. Η διαλυτή polytetrafluoroethylene (PFA) μόνωση δεν θα υπερβεί 260 ℃.
(3) ελάχιστη περιβαλλοντική θερμοκρασία: Θήκη PVC: σταθερός βάζοντας - 40 ℃, μη σταθερή τοποθέτηση - 15 ℃. Λαστιχένια θήκη Fluoroplastic και σιλικόνης: σταθερός βάζοντας - 60 ℃, μη σταθερή τοποθέτηση - 20 ℃. Η εγκατάσταση καλωδίων και η τοποθέτηση της θερμοκρασίας δεν θα είναι χαμηλότερες από 0 ℃ (το fluoroplastic, λάστιχο σιλικόνης και τυλιγμένο το νιτρίλιο καλώδιο δεν θα είναι χαμηλότερα από - 25 ℃).

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.