Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Οι κίνδυνοι της υγρασίας στο καλώδιο τροφοδοσίας
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Οι κίνδυνοι της υγρασίας στο καλώδιο τροφοδοσίας

2022-04-16
Latest company news about Οι κίνδυνοι της υγρασίας στο καλώδιο τροφοδοσίας

Η γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλεκτρικής δύναμης έχει προωθήσει την ανάπτυξη της ηλεκτρικής βιομηχανίας που υποστηρίζει τη βιομηχανία ηλεκτρικής δύναμης, βιομηχανία ειδικά η καλωδίων και καλωδίων. Η ανάπτυξη ποικιλίας του καλωδίου και του καλωδίου παρουσιάζει διαφοροποιημένη τάση. Τα καλώδια και τα καλώδια έχουν αναπτύξει από την απλή μετάδοση δύναμης σε πολλών χρήσεων, δηλ., μερικά νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί σύμφωνα με τις διαφορετικές χρήσεις, όπως οι απαιτήσεις αντίστασης ύδατος των καλωδίων τροφοδοσίας. Με την εμβάθυνση της έρευνας και της κατανόησης της απορρόφησης νερού μόνωσης και του δέντρου νερού, οι άνθρωποι γνωρίζουν όλο και περισσότερο σπουδαιότητα της αδιάβροχης απόδοσης για τα καλώδια τροφοδοσίας μέσων και υψηλής τάσης. Στις περιοχές με το υψηλό επίπεδο υπόγειων νερών ή τις αιώνιες βροχοπτώσεις. Όλο και περισσότεροι χρήστες απαιτούν την αδιάβροχη απόδοση για τα καλώδια.

 

Αφότου βυθίζεται το νερό στο καλώδιο, η κύρια επιρροή είναι στον αγωγό και τη μόνωση του καλωδίου. Όσο τον αγωγό, το καλώδιο είναι σε ένα θερμικό σταθερό κράτος κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας, και η θερμοκρασία αγωγών είναι γενικά επάνω από 60. Εάν υπάρχει βύθιση νερού, θα οδηγήσει στην οξείδωση αγωγών και θα αυξήσει την αντίσταση ενεργειακής απώλειας μεταξύ των ενιαίων καλωδίων αγωγών, που αυξάνει την αντίσταση αγωγών και την ενεργειακή απώλεια γραμμής μετάδοσης,
Από την άποψη της μόνωσης, αν και το πολυαιθυλένιο είναι ένα μη πολικό υδροφοβικό υλικό που είναι πολύ δύσκολο να διαλυθεί στο νερό, το πολυαιθυλένιο είναι ένα ημι κρυστάλλινο πολυμερές σώμα που αποτελείται από την κρυστάλλινη φάση και την άμορφη φάση. Η δομή φάσης του πολυαιθυλενίου είναι συμπαγής, αλλά υπάρχουν ατέλειες στο όριο σιταριού Η μοριακή ρύθμιση στην άμορφη φάση είναι χαλαρή. Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ των μορίων. Τα μόρια νερού είναι πολικά. Στο πλαίσιο της συνδυασμένης δράσης της δύναμης διάχυσης και της δύναμης ηλεκτρικών πεδίων κάτω από το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό πεδίο, τα μόρια νερού μπορούν εύκολα να διαπεράσουν στο χάσμα ικανότητας των άμορφων ατελειών ορίου φάσης και σιταριού της κρυστάλλινης φάσης πολυαιθυλενίου. Τα ανωτέρω προβλήματα υπάρχουν επίσης στη μοριακή δομή του διασυνδεμένου πολυαιθυλενίου. Συγχρόνως, υπάρχουν πολλά διασυνδεμένα υποπροϊόντα στο διασυνδεμένο πολυαιθυλένιο δεδομένου ότι οι ακαθαρσίες, έτσι διασυνδεμένο πολυαιθυλένιο έχουν επίσης τη μεγάλη απορρόφηση νερού κάτω από το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό πεδίο. Ο σταυρός σύνδεσε το πολυαιθυλένιο και η μόνωση πολυαιθυλενίου θα παραγάγει το δέντρο νερού μετά από να απορροφήσει το νερό, το οποίο θα προκαλέσει τη διακοπή και τη ζημία στο περνώντας καλώδιο.

 

Η Co. τεχνολογίας καλωδίων Zhenglan, μπορεί να κάνει τη δομή πρόληψης νερού radinal με την προσθήκη της ταινίας πρόληψης νερού στο διαφορετικό στρώμα του καλωδίου των MV. Εάν ψάχνετε τέτοια απόδοση για το καλώδιο των MV, παρακαλώ ελάτε σε μας.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.