Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ο τρόπος και ο ρόλος του προστατευτικού καλύμματος μετάλλων στο καλώδιο τροφοδοσίας τάσης medinum
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ο τρόπος και ο ρόλος του προστατευτικού καλύμματος μετάλλων στο καλώδιο τροφοδοσίας τάσης medinum

2022-07-04
Latest company news about Ο τρόπος και ο ρόλος του προστατευτικού καλύμματος μετάλλων στο καλώδιο τροφοδοσίας τάσης medinum

Οι μέθοδοι προστατευτικών καλυμμάτων μετάλλων μονωμένων XLPE καλωδίων τροφοδοσίας μέσος-τάσης αποτελούνται κυρίως από το τυλίγοντας προστατευτικό κάλυμμα επικάλυψης ταινιών χαλκού και το αραιό προστατευτικό κάλυμμα καλωδίων χαλκού.
Σύμφωνα με τα πρότυπα GB/T12706-2008 για τα καλώδια με την εκτιμημένη τάση από 6kV σε 35kV, η μέση αναλογία επικάλυψης της ταινίας χαλκού στη μέθοδο προστατευτικών καλυμμάτων ταινιών χαλκού είναι περισσότερο από 15% του πλάτους της ταινίας χαλκού (ονομαστική αξία), και η ελάχιστη αξία είναι περισσότερο από 5%. Το πάχος της ταινίας χαλκού για τα καλώδια ενιαίος-πυρήνων είναι ≥ 0. 12mm, το μέσο πάχος των multi-core καλωδίων είναι ≥ 0. 10mm, και το ελάχιστο πάχος της ταινίας χαλκού είναι περισσότερο από
90% της ονομαστικής αξίας. Η ασπίδα καλωδίων χαλκού αποτελείται από τα αόριστα άνεμος μαλακά καλώδια χαλκού, η επιφάνεια των οποίων πρέπει να στερεωθεί από τα reversely άνεμος καλώδια χαλκού ή τις ταινίες χαλκού, και το μέσο χάσμα μεταξύ των παρακείμενων καλωδίων χαλκού δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 4mm.
Το προστατευτικό κάλυμμα στη δομή καλωδίων είναι ένα μέτρο για να βελτιωθεί η διανομή του ηλεκτρικού πεδίου. Ο ρόλος του προστατευτικού καλύμματος μετάλλων έχει κυρίως τις ακόλουθες πτυχές:
1. Όταν το καλώδιο ενεργοποιείται κανονικά, το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μετάλλων περνά το χωρητικό ρεύμα, και όταν εμφανίζεται το ελάττωμα βραχυκυκλώματος, τα τρέχοντα περάσματα βραχυκυκλώματος.
2. Ο ηλεκτρομαγνητικός τομέας προκάλεσε πότε το καλώδιο ενεργοποιείται προστατεύεται στο μονωμένο πυρήνα για να μειώσει την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση στον εξωτερικό κόσμο, και το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μετάλλων περιορίζει επίσης τον αντίκτυπο του εξωτερικού ηλεκτρομαγνητικού τομέα στο εσωτερικό.
3. Το σύστημα προστασίας σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος απαιτεί την εξωτερική ασπίδα μετάλλων για να έχει τις καλύτερες ιδιότητες προστασίας αστραπής.
4. Ομογενοποιήστε το ηλεκτρικό πεδίο για να αποτρέψετε την αξονική απαλλαγή. Δεδομένου ότι το ημι-αγώγιμο στρώμα έχει μια ορισμένη αντίσταση, όταν το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μετάλλων είναι κακώς στηριγμένο, το καλώδιο θα απαλλάξει κατά μήκος της επιφάνειας λόγω της ανώμαλης πιθανής διανομής στον άξονα καλωδίων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.