Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τριάντα τηλεοπτικά κοινά προβλήματα δημοσιοποίηση γνώσεων (3)
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τριάντα τηλεοπτικά κοινά προβλήματα δημοσιοποίηση γνώσεων (3)

2023-10-23
Latest company news about Τριάντα τηλεοπτικά κοινά προβλήματα δημοσιοποίηση γνώσεων (3)

11Τι πρέπει να αναγράφεται στην πινακίδα καλωδίου; Ποιες είναι οι απαιτήσεις για την καταχώριση;

Απάντηση: Ο αριθμός σχεδιασμού της καλωδιακής γραμμής, το μοντέλο καλωδίου, η προδιαγραφή και το σημείο εκκίνησης πρέπει να αναγράφονται στην πινακίδα.Ο γραφικός χαρακτήρας πρέπει να είναι καθαρός και να μην πέφτει εύκολα..

 

12Πώς πρέπει να αφαιρείται η υγρασία από την κίτρινη κηλίδα μετάξι, την μαύρη γυάλινη μπογιά, την αλκαλική γυάλινη ταινία κλπ. που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή συνδέσεων καλωδίων πριν από την κατασκευή;

Απάντηση: 1 Μέθοδος στεγνώσεως σε σταθερή θερμοκρασία: στρίψτε την μονωτική ταινία σε ένα μικρό ρολό με διάμετρο 25~30 mm, βάλτε την σε φούρνο στεγνώσεως σε σταθερή θερμοκρασία 110~120°C για 4~5 ώρες,δροσερό και στεγνό, βγάλτε το και βάλτε το σε ένα στερεό σφραγισμένο κύλινδρο.

2Μέθοδος αποστράγγισης υγρασίας με βύθιση σε λάδι: Βάλτε το μικρό ρόλο μονωτικής ταινίας στο λάδι καλωδίου με σταθερή θερμοκρασία 120~130°C, διατηρώντας απόσταση 30 mm από τον πυθμένα της κατσαρόλας.Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημαΣε βαρέλια πετρελαίου, το επίπεδο του πετρελαίου πρέπει να υπερβαίνει όλα τα περιεχόμενα αντικείμενα και να σφραγίζεται.


13Ποια είναι η λειτουργία της εξωτερικής κάλυψης του καλωδίου;

Απάντηση: Προστατεύει το εσωτερικό προστατευτικό στρώμα από μηχανικές βλάβες και χημική διάβρωση και ενισχύει τη μηχανική αντοχή.


14Ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληρούν οι εξωτερικές τάφρες καλωδίων;

Απάντηση: Το άνω μέρος της τάφρου καλωδίων πρέπει να είναι ελαφρώς υψηλότερο από το έδαφος και να καλύπτεται με κάλυψη από σκυρόδεμα.

 

15Ποια είναι η λειτουργία της εσωτερικής κάλυψης του καλωδίου;

Απάντηση: Να αποφεύγεται η επαφή του στρώματος μόνωσης με νερό, αέρα ή άλλα αντικείμενα, να αποφεύγεται η υγρασία του στρώματος μόνωσης και να αποφεύγεται η μηχανική βλάβη του στρώματος μόνωσης.

 

16Σε τι πρέπει να δώσετε προσοχή όταν χρησιμοποιείτε κοπτήρες σύρματος;

Απάντηση: Πριν από τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η μόνωση του μανίκου μόνωσης είναι άθικτη.Απαγορεύεται επίσης να χρησιμοποιείτε κοπτήρες συρμάτων αντί για σφυριά για να χτυπήσει το εργαλείο για να αποφευχθεί η βλάβη.

 

17Ποια είναι η αντοχή της μόνωσης;

Απάντηση: Όταν ένα μονωτικό υλικό βρίσκεται σε ηλεκτρικό πεδίο, θα διασπαστεί όταν η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου αυξηθεί σε ένα ορισμένο όριο.Αυτή η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου που οδηγεί στην κατάρρευση της μόνωσης ονομάζεται αντοχή μόνωσης.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.