Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τριάντα καλωδιακά κοινά προβλήματα δημοσιοποίηση γνώσεων ((4)
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τριάντα καλωδιακά κοινά προβλήματα δημοσιοποίηση γνώσεων ((4)

2023-11-18
Latest company news about Τριάντα καλωδιακά κοινά προβλήματα δημοσιοποίηση γνώσεων ((4)

18Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη μηχανική αντοχή των σημείων σύνδεσης των καλωδίων;

 

Απάντηση: Η μηχανική αντοχή του σημείου σύνδεσης είναι γενικά χαμηλότερη από την αντοχή σε έλξη του καλωδιακού αγωγού.η αντοχή στην έλξη του σημείου σύνδεσης πρέπει να είναι τουλάχιστον 60% της αντοχής στην έλξη του ίδιου του αγωγού.


19Ποιες είναι οι κύριες ιδιότητες του υλικού του μονωτικού στρώματος των καλωδίων ηλεκτρικής ενέργειας;

 

Απάντηση: Θα πρέπει να έχει τις ακόλουθες κύριες ιδιότητες:

(1) Υψηλή αντοχή κατά τη διάσπαση.

(2) Μικρή διαλεκτρική απώλεια.

(3) Αρκετά υψηλή αντοχή στην μόνωση·

(4) Εξαιρετική αντοχή στην έκρηξη.

(5) Έχει μια ορισμένη μαλακότητα και μηχανική αντοχή.

(6) Η απομονωτική απόδοση είναι μακροχρόνια και σταθερή.


20Οι εφαρμογές των καλωδίων και των καλωδίων χωρίζονται κυρίως σε τρεις κατηγορίες:

 

(1), σύστημα ισχύος

Τα προϊόντα καλωδίων και καλωδίων που χρησιμοποιούνται στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας περιλαμβάνουν κυρίως άνω υδραυλικά καλώδια, σχοινιά (σχοινιά), καλώδια ισχύος (πλαστικά καλώδια,Καλώδια ηλεκτρικής ενέργειας από λάδι και χαρτί (που βασικά αντικαθίστανται από καλώδια ηλεκτρικής ενέργειας από πλαστικό), καλώδια ελαστικού περιτύλιγματος, καλώδια άνω κεφαλής με μόνωση), καλώδια υποκαταστήματος (που αντικαθιστούν ορισμένες μπάρες), ηλεκτρομαγνητικά καλώδια και καλώδια ηλεκτρικού εξοπλισμού και καλώδια για εξοπλισμό ηλεκτρικής ενέργειας κλπ.

 

(2) Σύστημα διαβίβασης πληροφοριών

Τα καλώδια και τα καλώδια που χρησιμοποιούνται στα συστήματα μεταφοράς πληροφοριών περιλαμβάνουν κυρίως τοπικά τηλεφωνικά καλώδια, καλώδια τηλεόρασης, ηλεκτρονικά καλώδια, καλώδια ραδιοσυχνοτήτων, καλώδια οπτικών ινών, καλώδια δεδομένων,ηλεκτρομαγνητικά καλώδια, καλώδια επικοινωνίας ηλεκτρικής ενέργειας ή άλλα σύνθετα καλώδια κλπ.

 

(3), μηχανικοί εξοπλισμός, συστήματα οργάνωσης

Εκτός από τα γυμνά καλώδια, χρησιμοποιούνται σχεδόν όλα τα άλλα προϊόντα του παρόντος τμήματος, αλλά κυρίως καλώδια ρεύματος, ηλεκτρομαγνητικά καλώδια, καλώδια δεδομένων, καλώδια οργάνωσης κ.λπ.

 

21Τα προϊόντα σύρματος και καλωδίων χωρίζονται κυρίως σε πέντε κατηγορίες:

 

(1), γυμνά καλώδια και προϊόντα γυμνού αγωγού

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του τύπου προϊόντος είναι: καθαρό μεταλλικό αγωγό, χωρίς μόνωση και στρώματα κάλυψης, όπως ατσάλινος πυρήνας αλουμινίου με νήματα, χαλκός αλουμινίου,ηλεκτρικό καλώδιο μηχανής, κλπ. Η τεχνολογία επεξεργασίας είναι κυρίως επεξεργασία υπό πίεση, όπως τήξη, κυλίνδρωση, σύστημα σύρματος, σύρση/συμπίεση κλπ. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως σε προαστιακές περιοχές,αγροτικές περιοχές, κυριότερες γραμμές χρήστη, ντουλάπια διακόπτη κλπ.

 

(2), καλώδιο τροφοδοσίας

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του τύπου προϊόντος είναι: η εξάτμιση (εξοπλισμός) του στρώματος μόνωσης στον αγωγό, όπως τα υπερυψωμένα μονωτικά καλώδια, ή η περιστροφή πολλών πυρήνων (που αντιστοιχούν στη γραμμή φάσης,ατμοσφαιρικά καλώδια με περισσότερους από δύο πυρήνες, ή προσθέστε ένα στρώμα κάλυψης, όπως καλώδια και καλώδια με κάλυψη από πλαστικό/καουτσούκ.Οι κύριες τεχνολογίες επεξεργασίας περιλαμβάνουν το σχέδιο, στρώσεις, εξοπλισμός με μόνωση, καλωδίωση, θωράκιση, εξοπλισμός με κάλυψη κλπ. Υπάρχουν ορισμένες διαφορές στους διάφορους συνδυασμούς διαδικασιών των διαφόρων προϊόντων.

Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μεταφορά ισχυρής ηλεκτρικής ενέργειας σε γραμμές παραγωγής, διανομής, μεταφοράς, μετατροπής και τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας.Με μεγάλα ρεύματα (δεκάδες από δεκάδες έως χιλιάδες άμπερες) και υψηλές τάσεις (220V έως 500kV και άνω).

 

(3) Σύρματα και καλώδια για ηλεκτρικούς εξοπλισμούς

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του τύπου προϊόντων είναι: ένα ευρύ φάσμα ποικιλιών και προδιαγραφών, ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, οι περισσότερες από τις τάσεις λειτουργίας είναι 1kV και κάτω,Και τα νέα προϊόντα παράγονται συνεχώς για ειδικές περιστάσεις., όπως ανθεκτικά καλώδια πυρκαγιάς, ανθεκτικά καλώδια φλόγας, καλώδια χαμηλής αντοχής στον καπνό χωρίς αλογόντα ή χαμηλής αντοχής στον καπνό, ανθεκτικά σε τερμίτες, ανθεκτικά σε ποντίκια,Ανεπιβλητά σε λάδι/ανθεκτικά σε κρύο/ανθεκτικά σε θερμοκρασία/ανθεκτικά σε φθορά καλώδια, ιατρικά/γεωργικά/μεταλλευτικά καλώδια, σύρματα λεπτών τοιχωμάτων κλπ.

 

(4), καλώδια επικοινωνίας και οπτικές ίνες (σύντομη εισαγωγή)

Με την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας των επικοινωνιών τις τελευταίες δύο δεκαετίες, τα προϊόντα εξελίχθηκαν επίσης με ανησυχητικό ρυθμό.έχει εξελιχθεί σε χιλιάδες ζεύγη καλωδίων φωνής, ομοαξονικά καλώδια, οπτικά καλώδια, καλώδια δεδομένων, ακόμη και συνδυασμένα καλώδια επικοινωνίας.

Οι δομικές διαστάσεις τέτοιων προϊόντων είναι συνήθως μικρές και ομοιόμορφες και απαιτούν υψηλή ακρίβεια κατασκευής.

 

(5), ηλεκτρομαγνητικό σύρμα

Χρησιμοποιούνται κυρίως σε διάφορους κινητήρες, όργανα κλπ.

Τα παράγωγα/νέα προϊόντα των καλωδίων οφείλονται κυρίως σε διαφορετικές καταστάσεις εφαρμογής, απαιτήσεις εφαρμογής, ευκολία εξοπλισμού και μείωση του κόστους του εξοπλισμού.Χρησιμοποιούν νέα υλικά.Η αλληλεπίδραση μεταξύ των προϊόντων και των ειδικών υλικών, ή η αλλαγή της δομής του προϊόντος, ή η βελτίωση των απαιτήσεων της διαδικασίας, ή θα είναι διαφορετική.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά υλικά, όπως καλώδια με χαμηλή αντοχή στη φλόγα, καλώδια χαμηλής αντοχής σε αλογόντα, καλώδια χαμηλής αντοχής σε καπνό, καλώδια αντοχής σε τερμίτες, καλώδια αντοχής σε ποντίκια,αδιάβροχα/ανθεκτικά στο κρύο/ανθεκτικά στη θερμοκρασία καλώδια, κλπ. αλλαγή της δομής του προϊόντος, όπως: καλώδια ανθεκτικά στη φωτιά κλπ. βελτίωση της τεχνολογίας Απαιτήσεις, όπως: ιατρικά καλώδια κλπ. συνδυασμένα προϊόντα, όπως: OPGW κλπ.βολική εγκατάσταση και μειωμένα έξοδα εξοπλισμού, όπως: προκατασκευασμένα καλώδια κλαδίων κλπ.

 

22Ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται κατά την τοποθέτηση καλωδίων;

Απάντηση: Πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες απαιτήσεις:

(1) Όσον αφορά την ασφαλή λειτουργία, προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε είδους εξωτερική βλάβη και να βελτιώσετε την αξιοπιστία της τροφοδοσίας με ηλεκτρική ενέργεια των καλωδιακών γραμμών.

(2) Από οικονομική άποψη, εξετάστε την πτυχή της εξοικονόμησης της μεγαλύτερης επένδυσης.

(3) Από κατασκευαστικής άποψης, η διαδρομή του καλωδιακού αγωγού πρέπει να είναι βολική για εργασίες και συντήρηση μετά τη λειτουργία.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.