Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Συμβουλές για την αποθήκευση συρμάτων και καλωδίων
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Συμβουλές για την αποθήκευση συρμάτων και καλωδίων

2024-06-14
Latest company news about Συμβουλές για την αποθήκευση συρμάτων και καλωδίων

Υπάρχουν πολλοί τύποι προϊόντων καλωδίων και καλωδίων και το εύρος εφαρμογής τους είναι πολύ ευρύ.και ακόμη και να προκαλέσει περιττές καταστροφέςΩς εκ τούτου, το πώς να τα αποθηκεύσετε είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται προσοχή.
1Κατά την αποθήκευση των καλωδίων, αποφύγετε τις πηγές νερού και μην έρχεστε σε επαφή με οξέα, αλκαλικά και ορυκτά έλαια.Η επαφή με διαβρωτικά υγρά θα προκαλέσει το εξωτερικό δέρμα των καλωδίων να πρηστεί, επιταχύνουν τη βλάβη του εξωτερικού δέρματος και προκαλούν διαρροή, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη.

2Τα καλώδια και τα καλώδια δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο ή σε περιβάλλον εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαφορετικά θα προκαλέσουν ρωγμές ή ξεφλούδωση στο εξωτερικό περίβλημα του καλωδίου.

3Στο περιβάλλον όπου αποθηκεύονται καλώδια και καλώδια, απαγορεύεται αυστηρά η ύπαρξη αερίων που είναι επιβλαβείς για τα καλώδια, όπως διάβρωτα αέρια και εύφλεκτα και εκρηκτικά αέρια.

4Τα καλώδια και τα καλώδια πρέπει να αποθηκεύονται τακτικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και το χρόνο παραγωγής.και γενικά δεν πρέπει να υπερβαίνει τα ενάμιση έτη.

5Η μακροχρόνια αποθήκευση των καλωδίων και των καλωδίων θα επηρεαστεί από την πίεση εκτόξευσης, η οποία μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση του περιβλήματος και του καλωδίου.τα καλώδια πρέπει να ελέγχονται για να διαπιστωθεί αν είναι άθικτα για να αποφευχθεί ζημιά που επηρεάζει την μετέπειτα ασφαλή χρήση. (Δεν επιτρέπεται να τοποθετούνται επίπεδα κυλίνδροι καλωδίων)

6Η μεταφορά καλωδίων και καλωδίων είναι επίσης το κλειδί για την αποθήκευση και την προστασία των καλωδίων.που μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στην μόνωση και το περίβλημα, και βλάπτουν την αγωγιμότητα και τις μηχανικές ιδιότητες των καλωδίων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.