Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τύποι και ιδιότητες των κοινών flame-retardant καλωδίων και των καλωδίων
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τύποι και ιδιότητες των κοινών flame-retardant καλωδίων και των καλωδίων

2022-11-05
Latest company news about Τύποι και ιδιότητες των κοινών flame-retardant καλωδίων και των καλωδίων

1. Συνηθισμένα flame-retardant καλώδια και καλώδια
Τα υλικά μόνωσης και τυλίγματος των συνηθισμένων flame-retardant καλωδίων και των καλωδίων είναι γενικά πολυμερή υλικά που περιέχουν το αλόγονο (ή τροποποιημένος με την προσθήκη του αλόγονου που περιέχει τη φλόγα - καθυστερών). Το πολυβινυλικό χλωρίδιο (PVC) χρησιμοποιείται συνήθως. Η συνηθισμένη ρητίνη PVC έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ηλεκτρικής μόνωσης, τη χημική αντίσταση, την αντίσταση γδαρσίματος, την αντίσταση γήρανσης και τη χαμηλή τιμή. Εντούτοις, όταν καίει το PVC, θα απελευθερώσει το υδροχλώριο, το μονοξείδιο του άνθρακα, το διοξείδιο του άνθρακα, τους διάφορους αρωματικούς υδρογονάνθρακες, τις χλωριωμένες ενώσεις και άλλα τοξικά και επιβλαβή αέρια.


2. Χαμηλή αλόγονο-ελεύθερη φλόγα καπνού - καλώδιο και καλώδιο καθυστερούντω
Τα υλικά μόνωσης και θηκών του χαμηλού καπνού και των αλόγονο-ελεύθερων flame-retardant καλωδίων και των καλωδίων είναι συνήθως θερμοπλαστικά υλικά ελαστομερούς, τα οποία δεν περιέχουν τα αλόγονα όπως το φθόριο, το χλώριο, το βρώμιο και το ιώδιο. Ο υδράργυρος, το χρώμιο, το κάδμιο, ο μόλυβδος και άλλα στοιχεία βαρύ μετάλλου που μολύνουν το περιβάλλον αποκλείονται από τη διαδικασία παραγωγής. Το πολυαμίδιο χρησιμοποιείται συχνά ως υλικό. Ο flame-retardant μηχανισμός αυτού του καλωδίου είναι αυτός διακόπτει τη μετατροπή. Η διακεκομμένη φλόγα ανταλλαγής - καθυστερών αναφέρεται να πάρει μαζί μέρος της θερμότητας που παράγεται κατά τη διάρκεια της καύσης της φλόγας - υλικά καθυστερούντω, έτσι ώστε τα υλικά δεν μπορούν να διατηρήσουν τη θερμική θερμοκρασία αποσύνθεσης, και επομένως δεν μπορεί να συνεχίσει να παράγει το καύσιμο αέριο, έτσι η καύση είναι μόνη που εξαφανίζεται.

 

Co. τεχνολογίας καλωδίων Zhenglan, ΕΠΕ φλόγα κατασκευής - καλώδιο καθυστερούντω, η χαμηλή αλόγονο-ελεύθερη φλόγα καπνού retardanet συνδέει με καλώδιο, πυρίμαχο καλώδιο, φλόγα - καθυστερών και πυρίμαχο καλώδιο. Χαιρετίστε την έρευνά σας.

 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.