Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Σχέδιο καλωδίων φραξίματος νερού και τα οφέλη τους
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Σχέδιο καλωδίων φραξίματος νερού και τα οφέλη τους

2021-04-16
Latest company news about Σχέδιο καλωδίων φραξίματος νερού και τα οφέλη τους

Με την εμβάθυνση της έρευνας και της κατανόησης της απορρόφησης νερού μόνωσης και του δέντρου νερού, οι άνθρωποι γνωρίζουν όλο και περισσότερο σπουδαιότητα της αδιάβροχης απόδοσης για τα καλώδια τροφοδοσίας μέσων και υψηλής τάσης. Στις περιοχές όπου το επίπεδο υπόγειων νερών είναι υψηλό ή βροχερό όλο το χρόνο (όπως ο νότος περιοχής του ποταμού Yangtze στην Κίνα). Όλο και περισσότεροι χρήστες έχουν υποβάλει τις αδιάβροχες απαιτήσεις για τα καλώδια. Τα περισσότερα από τα καλώδια τροφοδοσίας θάβονται άμεσα, έτσι τα καλώδια πρόκειται πολύ πιθανό να υποστούν την εδαφολογική πίεση και την εξωτερική ζημία δύναμης λόγω των ανθρώπινων παραγόντων.
Από την προοπτική της τοποθέτησης των μορφών, οι περισσότερες ξένες χώρες χρησιμοποιούν τις προστατευτικές θήκες μετάλλων για τη μηχανική προστασία και τη στεγανοποίηση, ή τα καλώδια χρήσης που καλύπτονται με τις λεπτές ταινίες μετάλλων και άλλα αδιάβροχα στρώματα. Εντούτοις, μόλις βλαφθεί αυτό το είδος καλωδίου, το νερό θα εισβάλει στο εσωτερικό του καλωδίου από τη ζημία, και θα διαπεράσει έπειτα στο χάσμα μέσα στο καλώδιο (μεταξύ των σκελών αγωγών, εξωθημένο ημι-αγώγιμο στρώμα, που προστατεύουν τη θήκη στρώματος ή μετάλλων, κ.λπ.). Επεκταθείτε κατά μήκος κατά μήκος του καλωδίου, καθιστώντας τα μακριά καλώδια ακατάλληλα προς χρήση. Όταν το άμεσα θαμμένο καλώδιο αποτυγχάνει, ένα νέο καλώδιο αντικαθίσταται συνήθως στό σημείο του ατυχήματος για να αποκαταστήσει τη γραμμή. Επομένως, μόλις διαπεράσει το νερό στο καλώδιο, η απόσταση διήθησης νερού πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιό σύντομη. Προκειμένου να αποτραπεί η διήθηση νερού μετά από τη βύθιση, γενικά το μέρος χάσματος χρησιμοποιείται για να τυλίξει το νερό-απορροφώντας πρημένος υλικό, μόλις βυθιστεί στο νερό, το χάσμα μπορεί να εμποδιστεί εύκολα.
Γενικά, το υλικό θηκών που χρησιμοποιείται στα καλώδια είναι πολυβινυλικό χλωρίδιο, και τα μόρια πολυβινυλικού χλωριδίου είναι πολικά. Τα πολικά μόρια νερού μπορούν εύκολα να διαπεράσουν στο καλώδιο μέσω του στρώματος πολυβινυλικού χλωριδίου. Αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί η διαμήκης τεχνολογία νερό-φραξίματος του καλωδίου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ανωτέρω, εφ' όσον προστίθεται ένα στρώμα του νερό-φραξίματος του υλικού φιαγμένο από υδατοστεγές υλικό στο σακάκι. Η αυτήν την περίοδο συνήθως χρησιμοποιημένη μέθοδος είναι να συμπιεστεί ένα στρώμα του μέσος-υψηλού εσωτερικού σακακιού PVC πυκνότητας στο εξωτερικό σακάκι PVC ή να τυλιχτεί κατά μήκος ένα στρώμα της αργίλιο-πλαστικής σύνθετης ταινίας ως διαμήκες νερό-εμποδίζοντας σακάκι απομόνωσης.
Το πολυαιθυλένιο είναι εύκολο να απορροφηθεί το νερό κάτω από ένα εναλλασσόμενο ηλεκτρικό πεδίο, το οποίο δεν σημαίνει ότι η συμπίεση νερού του υλικού πολυαιθυλενίου δεν είναι καλή. Η συμπίεση νερού του υλικού πολυαιθυλενίου είναι εκατοντάδες των χρόνων υψηλότερων από αυτό του πολυβινυλικού χλωριδίου. Το εξωθημένο στρώμα φραξίματος νερού πολυαιθυλενίου και ένα στρώμα να υγρασία-απορροφήσουν το μαξιλάρι (όπως η εμποδίζοντας ταινία νερού) μπορούν να συναντήσουν τη διαμήκη αντίσταση των καλωδίων έβαλαν γενικά τα υγρά περιβάλλοντα. Νερό και moisture-proof απαιτήσεις. Η χρήση του υλικού πολυαιθυλενίου στο νερό-εμποδίζοντας μανίκι απομόνωσης είναι σχετικά απλή στη διαδικασία, και μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε εξοπλισμού παραγωγής. Επειδή το στρώμα πολυαιθυλενίου χρησιμοποιείται μόνο ως στρώμα νερό-φραξίματος χωρίς εξέταση της μηχανικής δύναμής του και άλλων παραγόντων, μια καλή επίδραση μπορεί να επιτευχθεί όταν το πάχος του είναι 1.0~1.5mm κατά τη διάρκεια του σχεδίου διαδικασίας λόγω των εκτιμήσεων δαπανών και διαδικασίας.
Η εμποδίζοντας ταινία νερού (νήμα) μπορεί γρήγορα να πρηστεί σε επαφή με το νερό και να φθάσει σε ένα ορισμένο πρημένος ύψος και μπορεί να διαμορφώσει ένα υψηλής αντοχής πήκτωμα. Είναι ένα ιδανικό ενεργό εμποδίζοντας υλικό νερού, που χρησιμοποιεί την εμποδίζοντας ταινία νερού, το εμποδίζοντας σχοινί νερού, και το νερό που εμποδίζει δεδομένου ότι ένα νερό-εμποδίζοντας υλικό, νήμα έχει την απλή διαδικασία και την κατάλληλη κατασκευή και την υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής. Επομένως, αυτή η δομή χαιρετίζεται γενικά από τους χρήστες και τους κατασκευαστές. Επειδή η επιφάνεια επαφών μεταξύ της μόνωσης καλωδίων ενιαίος-πυρήνων και της θήκης είναι σχετικά επίπεδη, εφ' όσον είναι μεταξύ της εξωτερικής θήκης και του περικαλύμματος πυρήνων ένα στρώμα του νερού που εμποδίζει δέστε με ταινία για να επιτύχετε μια καλή διαμήκη επίδραση φραξίματος νερού. Εάν υπάρχει μια ασπίδα μετάλλων, πρέπει να τυλίξετε την ημι-αγώγιμη μάνικα αντίστασης στην εσωτερική πλευρά της ασπίδας μετάλλων. Τα Multi-core καλώδια πρέπει επίσης να γεμιστούν αποτελεσματικά με το νερό-φράξιμο των σχοινιών και το νερό-φράξιμο των νημάτων στα χάσματα μεταξύ των πυρήνων καλωδίων, και να τυλιχτούν έπειτα με το νερό-φράξιμο των ταινιών. Για τα καλώδια με τα θωρακισμένα στρώματα, είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν δύο στρώματα μέσα και έξω από στο armoring στρώμα. Ένα στρώμα της εμποδίζοντας ταινίας νερού είναι τυλιγμένο γύρω από κάθε πλευρά.

Η τεχνολογία καλωδίων Zhenglan μπορεί να καλύψει τις ειδικές απαιτήσεις σας στην πρόληψη νερού του καλωδίου. Χαιρετίστε την έρευνά σας.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.