Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καλωδίου πυρήνων χαλκού πέρα από το καλώδιο πυρήνων αργιλίου;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καλωδίου πυρήνων χαλκού πέρα από το καλώδιο πυρήνων αργιλίου;

2022-02-11
Latest company news about Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καλωδίου πυρήνων χαλκού πέρα από το καλώδιο πυρήνων αργιλίου;

1. Χαμηλή ειδική αντίσταση: η ειδική αντίσταση του καλωδίου πυρήνων αργιλίου είναι περίπου 1,68 φορές υψηλότερη από αυτή του καλωδίου πυρήνων χαλκού.

 

2. Καλή ολκιμότητα: η ολκιμότητα του κράματος χαλκού είναι 20 ~ 40%, αυτή του ηλεκτρικού χαλκού είναι περισσότερο από 30%, και αυτό του κράματος αργιλίου είναι μόνο 18%.

 

3. Υψηλής αντοχής: η επιτρεπόμενη πίεση του χαλκού είναι 7 ~ 28% υψηλότερα από αυτό του αργιλίου στη θερμοκρασία δωματίου. Ειδικά η πίεση σε υψηλής θερμοκρασίας, η διαφορά μεταξύ των δύο είναι πολύ μακριά.

 

4. Αντίσταση κούρασης: το αργίλιο είναι εύκολο να σπαστεί μετά από την επαναλαμβανόμενη κάμψη, ενώ ο χαλκός δεν είναι. Από την άποψη του δείκτη ελαστικότητας, ο χαλκός είναι επίσης περίπου 1,7 ~ 1,8 φορές υψηλότερα από το αργίλιο. (καλώδιο τροφοδοσίας χαμηλής τάσης, καλώδιο τροφοδοσίας τάσης medinum)

 

5. Καλές σταθερότητα και αντίσταση διάβρωσης: ο πυρήνας χαλκού είναι ανθεκτικός στην οξείδωση και τη διάβρωση, ενώ ο πυρήνας αργιλίου είναι τρωτός στην οξείδωση και τη διάβρωση.

 

6. Μεγάλη τρέχουσα ικανότητα μεταφοράς: λόγω της χαμηλής ειδικής αντίστασης, η επιτρεπόμενη τρέχουσα ικανότητα μεταφοράς (μέγιστο ρεύμα που μπορεί να περάσουν) του καλωδίου πυρήνων χαλκού με το ίδιο τμήμα είναι για 30% υψηλότερο από αυτό του καλωδίου πυρήνων αργιλίου

 

7. Απώλεια χαμηλής τάσης: λόγω της χαμηλής ειδικής αντίστασης του καλωδίου πυρήνων χαλκού, όταν οι ίδιες τρέχουσες ροές μέσω του ίδιου τμήματος. Η πτώση τάσης του καλωδίου πυρήνων χαλκού είναι μικρή. Η ίδια απόσταση μετάδοσης μπορεί να εξασφαλίσει ποιότητα υψηλής τάσης Υπό τον όρο της επιτρεπόμενης πτώσης τάσης, η μετάδοση του καλωδίου πυρήνων χαλκού μπορεί να φθάσει σε μια μεγάλη τηλεφωνική απόσταση, δηλ., η περιοχή κάλυψης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι μεγάλη, η οποία είναι συμβάλλουσα στον προγραμματισμό δικτύων και μειώνει τον αριθμό σημείων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

 

8. Χαμηλή θερμοκρασία θέρμανσης: κάτω από το ίδιο ρεύμα, η ικανότητα θέρμανσης του καλωδίου πυρήνων χαλκού με το ίδιο τμήμα είναι πολύ μικρότερη από αυτή του καλωδίου πυρήνων αργιλίου, που καθιστά τη λειτουργία ασφαλέστερη. (Χάλυβας αγωγών αργιλίου που ενισχύεται, ACSR)

 

9. Μικρή κατανάλωση ενέργειας: λόγω της χαμηλής ειδικής αντίστασης του χαλκού, έναντι του καλωδίου αργιλίου, η απώλεια δύναμης χάλκινου καλωδίου είναι χαμηλή, το οποίο είναι προφανές. Αυτό είναι συμβάλλον στη βελτίωση του ποσοστού χρησιμοποίησης ηλεκτρικής παραγωγής και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

10. Αντίσταση οξείδωσης και αντίσταση διάβρωσης: ο συνδετήρας του καλωδίου πυρήνων χαλκού έχει τη σταθερή απόδοση και δεν θα προκαλέσει τα ατυχήματα λόγω της οξείδωσης. Η ένωση του καλωδίου πυρήνων αργιλίου είναι ασταθής, και τα ατυχήματα εμφανίζονται συχνά λόγω της αύξησης της αντίστασης και της θέρμανσης επαφών λόγω της οξείδωσης. Επομένως, το ποσοστό ατυχήματος είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του καλωδίου πυρήνων χαλκού.

 

11. Κατάλληλη κατασκευή:

Ο πυρήνας χαλκού έχει την καλή ευελιξία και τη μικρή επιτρεπόμενη κάμπτοντας ακτίνα, έτσι είναι κατάλληλο να γυρίσει και να περάσει μέσω του σωλήνα

Ο πυρήνας χαλκού είναι αντι κούραση και μη εύκολο να σπαστεί μετά από την επαναλαμβανόμενη κάμψη, έτσι η καλωδίωση είναι κατάλληλη

Ο πυρήνας χαλκού έχει την υψηλή μηχανική δύναμη και μπορεί να αντέξει τη μεγάλη μηχανική ένταση, που όχι μόνο φέρνει τη μεγάλη ευκολία στην κατασκευή και την τοποθέτηση, αλλά και δημιουργεί τους όρους για τη μηχανοποιημένη κατασκευή. (από πάνω μονωμένο καλώδιο, ηλεκτρικό καλώδιο ελέγχου)

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.