Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποιοι είναι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην αντίσταση μόνωσης των καλωδίων και των καλωδίων;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποιοι είναι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην αντίσταση μόνωσης των καλωδίων και των καλωδίων;

2021-06-10
Latest company news about Ποιοι είναι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην αντίσταση μόνωσης των καλωδίων και των καλωδίων;

1. Περιβαλλοντική θερμοκρασία:
Ο συντελεστής της αντίστασης μόνωσης είναι στενά συνδεδεμένος στη θερμοκρασία. Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία είναι, τόσο μικρότερη η αντίσταση μόνωσης είναι. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που προέρχεται από τα πολυάριθμες πειράματα και τις πρακτικές. Ο συντελεστής της αντίστασης μόνωσης μειώνεται εκθετικά με την αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ η δύναμη αγωγιμότητας (διεξαγωγή δύναμης) αυξάνεται με την αύξηση της θερμοκρασίας.
 

2. Επίδραση υγρασίας:
Αγωγιμότητα -- μια παράμετρος που δείχνει την τρέχουσα ικανότητα μετάδοσης ενός αγωγού. Η αγωγιμότητα του νερού είναι μεγάλη, και το μόριο νερού είναι πολύ μικρότερο από αυτό του πολυμερούς σώματος (υλικό θηκών καλωδίων). Όταν η περιβάλλουσα υγρασία είναι υψηλή, το μόριο νερού είναι εύκολο να διαπεραστεί στη μόνωση, με συνέπεια την αύξηση της αγωγιμότητας και τη μείωση της αντίστασης μόνωσης καλωδίων.
 

3. Αγνότητα της μόνωσης του υλικού:
Η μόνωση αναφέρεται στο τύλιγμα του χρεωμένου σώματος με το non-conductive υλικό. Τι εάν η αγνότητα της μόνωσης του υλικού δεν είναι αρκετή; Τι γίνεται με τα αγώγιμα υλικά ανάμιξε στα μονώνοντας υλικά-- Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αυτό θα μειώσει την αντίσταση μόνωσης του καλωδίου, και έχει επιπτώσεις τελικά στην ποιότητα του τελειωμένου καλωδίου. Αυτό είναι ένας σοβαρός παράγοντας που έχει επιπτώσεις στην αντίσταση μόνωσης των καλωδίων.
Η αντίσταση μόνωσης καλωδίων είναι μια από τις κύριες ηλεκτρικές ιδιότητες της μόνωσης των υλικών, η οποία είναι ένας σημαντικός δείκτης για να μετρήσει τα προϊόντα καλωδίων και καλωδίων. Μόλις είναι χαμηλότερο από ορισμένα αριθμητικά πρότυπα, θα οδηγήσει στη χαμηλής ισχύος αποδοτικότητα μετάδοσης, απόβλητα της δύναμης, αυξάνει την πιθανότητα της διακοπής καλωδίων και αυξάνει τον κίνδυνο. Επομένως, πρέπει να δώσουμε προσοχή σε αυτό το θέμα κλειδί κατά τον αγορά των καλωδίων και των καλωδίων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.