Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποιοι είναι οι σκοποί και οι αρχές επιλογής τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων; (1)
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποιοι είναι οι σκοποί και οι αρχές επιλογής τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων; (1)

2023-04-17
Latest company news about Ποιοι είναι οι σκοποί και οι αρχές επιλογής τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων; (1)

Μεταξύ των συνήθως χρησιμοποιημένων καλωδίων τροφοδοσίας μας, τυλιγμένα τα λάστιχο καλώδια είναι επίσης ένας από τους. Τυλιγμένο το λάστιχο καλώδιο είναι ένα είδος μαλακού και κινητού καλωδίου με το multi-strand λεπτό καλώδιο χαλκού ως αγωγός, λαστιχένια μόνωση και λαστιχένια θήκη. Κατά γενική ομολογία, περιλαμβάνει τα γενικής χρήσης λαστιχένιος-τυλιγμένα εύκαμπτα καλώδια, τα ηλεκτρικά καλώδια μηχανών συγκόλλησης, τα υποβρύχια καλώδια μηχανών, τα ραδιο καλώδια συσκευών, και τα φωτογραφικά καλώδια πηγής φωτός. Έτσι ποιες είναι οι χρήσεις τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων και ποιες είναι οι αρχές επιλογής; Εδώ είναι μια συνοπτική εισαγωγή.

 

Η εφαρμογή των λαστιχένιος-τυλιγμένων λαστιχένιος-τυλιγμένων καλώδια καλωδίων χρησιμοποιείται ευρέως στο διάφορο ηλεκτρικό εξοπλισμό, όπως οι οικιακές συσκευές, τα ηλεκτρικά μηχανήματα, ο ηλεκτρικός εξοπλισμός και τα φορητά σκοινιά δύναμης για τις συσκευές, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό ή υπαίθρια. Σύμφωνα με την εξωτερική μηχανική δύναμη του καλωδίου, η δομή προϊόντων διαιρείται σε τρεις τύπους: φως, μέσος και βαρύς, και υπάρχουν κατάλληλες συνδέσεις στο τμήμα. Γενικά, τα light-duty λαστιχένιος-τυλιγμένα καλώδια χρησιμοποιούνται στις οικιακές συσκευές και το μικρό ηλεκτρικό εξοπλισμό, που απαιτούν τη μαλακότητα, την ελαφρότητα, και την καλή κάμπτοντας εκτέλεση τα μεσαίας ισχύος λαστιχένιος-τυλιγμένα καλώδια χρησιμοποιούνται ευρέως στη γεωργική ηλέκτριση εκτός από τη βιομηχανική χρήση, και τα βαρέων καθηκόντων καλώδια χρησιμοποιούνται μέσα όπως τα μηχανήματα λιμένων, οι προβολείς, οι μεγάλης κλίμακας υδραυλικοί σταθμοί άρδευσης και αποξηράνσεων για τη οικογενειακή επιχείρηση και άλλες περιπτώσεις. Αυτός ο τύπος προϊόντος έχει την καλή μεταβλητότητα, την πλήρη σειρά προδιαγραφών, την καλή και σταθερή εκτέλεση.


 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.