Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποιοι είναι οι σκοποί και οι αρχές επιλογής τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων; (2)
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποιοι είναι οι σκοποί και οι αρχές επιλογής τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων; (2)

2023-05-12
Latest company news about Ποιοι είναι οι σκοποί και οι αρχές επιλογής τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων; (2)

Τα χαρακτηριστικά του λάστιχου ετύλιξαν τα καλώδια:
1. ασύγκριτη μαλακότητα άλλων καλωδίων και καλωδίων
2. Καλή ηλεκτρική εκτέλεση μόνωσης και χημική σταθερότητα
3. Καλές φυσικές και μηχανικές ιδιότητες και αντοχή
4. Απαιτήσεις για την αντίσταση πετρελαίου, retardancy φλογών, την κρύα αντίσταση, και την αντίσταση θερμότητας.


Επιλέγοντας ένα καλώδιο που ταιριάζει έχετε γίνει ένα θέμα κλειδί.
1: Έχετε μια λεπτομερή κατανόηση των δεικτών απόδοσης των καλωδίων στις διάφορες πτυχές, όπως η αντοχή, η αντίσταση συμπίεσης, και η ζωή υπηρεσιών τυλιγμένων των λάστιχο καλωδίων. Διευθύνετε μια λεπτομερή έρευνα και την κατανόηση, και έπειτα καθορίστε εάν ικανοποιεί τους όρους χρήσης σας
2: Η επιρροή του περιβάλλοντος περιβάλλοντος στη χρήση των καλωδίων. Κατά τη διάρκεια της χρήσης των καλωδίων, εκτός από τον περιορισμό από τους όρους χρήσης τους, υπάρχουν επίσης μερικοί εξωτερικοί παράγοντες που διαδραματίζουν έναν αποφασιστικό ρόλο. Παραδείγματος χάριν, εάν υπάρχει παρέμβαση από τα μαγνητικά πεδία, τα καλώδια πρέπει να προστατευθούν Εάν είναι ένα ρομπότ συγκόλλησης, λόγω του μακροχρόνιου χρόνου απασχόλησης και υψηλής θερμοκρασίας, θέτει μια μεγάλη πρόκληση στην εξωτερική θήκη του καλωδίου. Επομένως, η επιλογή πρέπει να βασιστεί στην πραγματική κατάσταση.
3: Διευκρινίστε τη λειτουργία χρήσης των καλωδίων, εάν είναι καλώδια ελέγχου ή τυλιγμένα λάστιχο καλώδια, ανεξάρτητα από το πόσο άριστη η απόδοσή τους είναι. Τι πρέπει να κάνουμε είναι να εγκαταστήσουν τα καλώδια στις θέσεις κατάλληλες για τη χρήση τους. Μόνο κατά αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε την αρχική ζωή απόδοσης και υπηρεσιών των καλωδίων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.