Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τι ελαστικός συντελεστής και συντελεστής επέκτασης σημαίνει;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τι ελαστικός συντελεστής και συντελεστής επέκτασης σημαίνει;

2021-12-10
Latest company news about Τι ελαστικός συντελεστής και συντελεστής επέκτασης σημαίνει;

Ο ελαστικός συντελεστής καλείται επίσης ελαστικό συντελεστή. Ο ελαστικός συντελεστής είναι όχι μόνο ένας σοβαρός παράγοντας που έχουν επιπτώσεις στην ακαμψία καλωδίων, αλλά και μια σημαντική φυσική ποσότητα που έχει επιπτώσεις στη λειτουργούσα ένταση του υπερυψωμένων καλωδίου και του καλωδίου. Ο ελαστικός συντελεστής του υπερυψωμένου αγωγού είναι όχι μόνο σχετικός με το υλικό, αλλά και στενά συνδεδεμένος στη δομή του αγωγού, όπως ο αριθμός σκελών του αγωγού και των παραμέτρων διαδικασίας του σκέλους.

 

Ο ακριβής ελαστικός συντελεστής του αγωγού πρέπει να καθοριστεί από την εκτατή δοκιμή, έτσι συχνά λέγεται ότι υπάρχουν αρχικές και τελικές τιμές, ενώ η έκθεση δοκιμής συχνά μόνο δίνει τις «μετρημένες τιμές».

 

Ο συντελεστής της επέκτασης καλείται μερικές φορές γραμμική ελαστικότητα, η οποία αναφέρεται στο ποσοστό της αλλαγής στο μήκος του υλικού για κάθε 1 αλλαγή ℃ στη θερμοκρασία, επίσης γνωστό ως συντελεστής της γραμμικής επέκτασης. Όταν η θερμοκρασία μιας στερεάς ουσίας αλλάζει από 1 ℃, η αναλογία της αλλαγής του μήκους της στο μήκος της σε 0 ℃ καλείται «συντελεστή της γραμμικής επέκτασης».

Λόγω των διαφορετικών ουσιών, ο γραμμικός συντελεστής επέκτασης είναι επίσης διαφορετικός, και η αξία της συσχετίζεται επίσης με την πραγματική θερμοκρασία και η το θερμοκρασία αναφοράς επέλεξε κατά καθορισμό του μήκους 1. Εντούτοις, επειδή ο γραμμικός συντελεστής επέκτασης του στερεού αλλάζει λίγα, μπορούν να αγνοηθούν, και το α θεωρείται ως σταθερός ανεξάρτητος της θερμοκρασίας.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.