Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τι είναι ένα αδιάβροχο καλώδιο;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τι είναι ένα αδιάβροχο καλώδιο;

2021-07-23
Latest company news about Τι είναι ένα αδιάβροχο καλώδιο;

Τα καλώδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά στο νερό αναφέρονται συλλογικά ως εμποδίζοντας (αδιάβροχα) καλώδια τροφοδοσίας νερού. Όταν το καλώδιο είναι τοποθετημένο υποβρύχιο, βυθίζεται συχνά στο νερό ή οι υγρές θέσεις, το καλώδιο απαιτούνται για να έχουν τη λειτουργία της πρόληψης νερού (αντίσταση), δηλ., αυτό απαιτούνται για να έχουν τη λειτουργία της πλήρους αντίστασης ύδατος, ώστε να αποτραπεί το νερό από τη βύθιση στο καλώδιο και την πρόκληση της ζημίας στο καλώδιο και να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη σταθερή λειτουργία του καλωδίου κάτω από το νερό. Η διαφορά μεταξύ του αδιάβροχου καλωδίου και του συνηθισμένου καλωδίου είναι ότι το συνηθισμένο καλώδιο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο νερό.
Τα αδιάβροχα καλώδια εμπίπτουν κυρίως στις ακόλουθες τρεις κατηγορίες:
Ένα μονωμένο καλώδιο λαδόχαρτου είναι το πιό χαρακτηριστικό αδιάβροχο καλώδιο. Τη μόνωση και ο αγωγός της γεμίζουν με το πετρέλαιο καλωδίων, και υπάρχει μια θήκη μετάλλων (θήκη μολύβδου ή θήκη αργιλίου) έξω από τη μόνωση. Είναι το καλώδιο με την καλύτερη αντίσταση ύδατος. Στο παρελθόν, τα μονωμένα καλώδια λαδόχαρτου χρησιμοποιήθηκαν συνήθως για τα υποβρύχια (ή υποβρύχια) καλώδια, αλλά τα μονωμένα καλώδια λαδόχαρτου περιορίζονται από την πτώση, η οποία έχει το πρόβλημα της διαρροής πετρελαίου και της ενοχλητικής συντήρησης. Τώρα χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο.
Δεύτερον, το λαστιχένιο μονωμένο καλώδιο προπυλενίου αιθυλενίου που χρησιμοποιείται ευρέως στις υποβρύχιες γραμμές μετάδοσης μέσης και χαμηλής τάσης οφείλεται στην ανώτερη απόδοση μόνωσής του χωρίς την ανησυχία του «δέντρου νερού». Το αδιάβροχο λάστιχο ετύλιξε το καλώδιο (τύπος JHS) μπορεί να λειτουργήσει ακίνδυνα στα ρηχά νερά για πολύ καιρό.
Το τρία διασυνδεμένο μονωμένο καλώδιο τροφοδοσίας πολυαιθυλενίου (XLPE) έχει γίνει το ευρύτατα χρησιμοποιημένο μονώνοντας υλικό λόγω των άριστων ηλεκτρικών, μηχανικών και σωματικών ιδιοτήτων, της απλής διαδικασίας παραγωγής, της ελαφριάς δομής, της μεγάλης ικανότητας μετάδοσης, της κατάλληλης εγκατάστασης, της τοποθέτησης και της συντήρησής του, και δεν έχει περιορίσει από την πτώση. Εντούτοις, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην υγρασία. Εάν η μόνωση είναι ενυδατωμένη με το νερό κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της λειτουργίας, είναι επιρρεπής σε διακοπή «δέντρων νερού», η οποία κονταίνει πολύ τη ζωή υπηρεσιών του καλωδίου. Επομένως, XLPE μόνωσε τα καλώδια, ιδιαίτερα μέσος και τα καλώδια υψηλής τάσης κάτω από την τάση εναλλασσόμενου ρεύματος, πρέπει να έχουν «την εμποδίζοντας δομή νερού» όταν χρησιμοποιείται στο περιβάλλον νερού ή το υγρό περιβάλλον. Η αποκαλούμενη «εμποδίζοντας δομή νερού» περιλαμβάνει την ακτινωτή εμποδίζοντας δομή νερού και τη διαμήκη εμποδίζοντας δομή νερού.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.