Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τι είναι καλώδιο αποξηράνσεων;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τι είναι καλώδιο αποξηράνσεων;

2021-05-08
Latest company news about Τι είναι καλώδιο αποξηράνσεων;

Η γραμμή αποξηράνσεων είναι ένα είδος εγκαταστάσεων προστασίας αστραπής, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για τα άμεσα θαμμένα καλώδια για να αποτρέψει το προκληθε'ν ρεύμα αστραπής. Δηλαδή, όταν υπάρχει ζημία αστραπής, η προκληθείσα αστραπή μπορεί να εισαγάγει το καλώδιο (κυρίως το καλώδιο) με τον τρόπο της επαγωγής. Αυτό πρόκειται να βάλει τη γραμμή αποξηράνσεων στην κατασκευή καλωδίων. Μπορεί να ειπωθεί ότι το προκληθε'ν ρεύμα καθοδηγείται στο έδαφος, ώστε να προστατευθεί η προσωπική και ασφάλεια εξοπλισμού.

Το καλώδιο αποξηράνσεων έχει τρεις λειτουργίες

Α. κατά γενική ομολογία, εάν η τιμή κορυφής του άμεσου ρεύματος αστραπής που χτυπά τη γραμμή αποξηράνσεων δεν είναι υψηλότερη από 15ka, δεν υπάρχει σχεδόν καμία αντεπίθεση στο καλώδιο. Με τη βοήθεια της τρέχουσας ροής αστραπής στη γραμμή αποξηράνσεων, το προκληθε'ν ρεύμα στο καλώδιο είναι απέναντι από το ρεύμα αστραπής που απαλλάσσεται άμεσα από το σημείο αστραπής στο καλώδιο, έτσι ώστε το συνολικό ρεύμα στο καλώδιο μειώνεται σημαντικά, ώστε να μειωθεί overvoltage μεταξύ του πυρήνα καλωδίων και της θήκης μετάλλων.

Β. ακόμα κι αν το χώμα μεταξύ της γραμμής αγωγών και του καλωδίου αναλύει και απαλλάσσεται στο καλώδιο, η γραμμή αγωγών μπορεί να μειώσει το βαθμό ζημίας αστραπής και την τρέχουσα ροή αστραπής στο καλώδιο.

Γ. Μπορεί να μειώσει την ενέργεια που παράγεται από τις θερμικές και μηχανικές επιδράσεις του κτυπήματος αστραπής στο καλώδιο.

 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.