Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι η λειτουργία της εσωτερικής και εξωτερικής θωράκισης των καλωδίων μέσης και υψηλής τάσης καλωδίων;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποια είναι η λειτουργία της εσωτερικής και εξωτερικής θωράκισης των καλωδίων μέσης και υψηλής τάσης καλωδίων;

2022-11-15
Latest company news about Ποια είναι η λειτουργία της εσωτερικής και εξωτερικής θωράκισης των καλωδίων μέσης και υψηλής τάσης καλωδίων;

Η λεγόμενη «θωράκιση» στη δομή του καλωδίου είναι ουσιαστικά ένα μέτρο για τη βελτίωση της κατανομής του ηλεκτρικού πεδίου.Ο αγωγός καλωδίου αποτελείται από πολλαπλά στριμμένα καλώδια και είναι εύκολο να σχηματιστεί ένα διάκενο αέρα μεταξύ αυτού και του μονωτικού στρώματος.Η επιφάνεια του αγωγού δεν είναι λεία, γεγονός που θα προκαλέσει τη συγκέντρωση του ηλεκτρικού πεδίου.

Προσθέστε ένα στρώμα θωράκισης από ημιαγώγιμο υλικό στην επιφάνεια του αγωγού, το οποίο έχει το ίδιο δυναμικό με τον θωρακισμένο αγωγό και είναι σε καλή επαφή με το μονωτικό στρώμα, ώστε να αποφευχθεί μερική εκφόρτιση μεταξύ του αγωγού και του μονωτικού στρώματος .Αυτό το στρώμα θωράκισης είναι το εσωτερικό στρώμα θωράκισης.

 

Επίσης, μπορεί να υπάρχουν κενά στην επαφή μεταξύ της μονωτικής επιφάνειας και της θήκης, γεγονός που είναι ένας παράγοντας που προκαλεί μερική εκκένωση.Επομένως, στην επιφάνεια του μονωτικού στρώματος προστίθεται ένα στρώμα από ημιαγώγιμο υλικό θωράκισης, το οποίο έχει καλή επαφή με το θωρακισμένο μονωτικό στρώμα και είναι σε επαφή με το μεταλλικό περίβλημα.Ισοδυναμικό θηκάρι, έτσι ώστε να αποφεύγεται η μερική εκφόρτιση μεταξύ του μονωτικού στρώματος και του περιβλήματος, αυτό το στρώμα θωράκισης είναι το εξωτερικό στρώμα θωράκισης.

Για καλώδια με εξώθηση με μόνωση χωρίς μεταλλικό περίβλημα, εκτός από το ημιαγώγιμο στρώμα θωράκισης, θα πρέπει να προστεθεί ένα μεταλλικό στρώμα θωράκισης τυλιγμένο με ταινία χαλκού ή σύρμα χαλκού.Η λειτουργία αυτού του μεταλλικού στρώματος θωράκισης είναι να διέρχεται χωρητικό ρεύμα κατά την κανονική λειτουργία.Όταν το σύστημα είναι βραχυκυκλωμένο, λειτουργεί ως κανάλι για το ρεύμα βραχυκυκλώματος και επίσης παίζει ρόλο στη θωράκιση του ηλεκτρικού πεδίου.

Μπορεί να φανεί ότι εάν το εξωτερικό στρώμα ημιαγωγού και η θωράκιση χαλκού στο καλώδιο δεν υπάρχουν, η πιθανότητα διάσπασης της μόνωσης μεταξύ του πυρήνα και του πυρήνα του καλωδίου τριών πυρήνων είναι πολύ υψηλή.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.