Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι η λειτουργία της μόνωσης οθόνης σε καλώδιο MV;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποια είναι η λειτουργία της μόνωσης οθόνης σε καλώδιο MV;

2023-11-18
Latest company news about Ποια είναι η λειτουργία της μόνωσης οθόνης σε καλώδιο MV;

Η λειτουργία της οθόνης μόνωσης σε καλώδιο MV:
Η δομή μόνωσης και προστασίας των καλωδίων μέσης τάσης είναι σχετικά περίπλοκη, συνήθως αποτελείται από πολλαπλά στοιχεία όπως πυρήνας καλωδίου, στρώμα μόνωσης, στρώμα προστασίας ημιαγωγών,μεταλλική κάλυψη, και εξωτερικό προστατευτικό στρώμα.
1Προστατέψτε τον πυρήνα του καλωδίου.
Η μόνωση των καλωδίων μέσης τάσης μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τον πυρήνα του καλωδίου από μηχανικές βλάβες και εξωτερικές ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.
2- Βελτίωση της αντοχής των καλωδίων
Το στρώμα προστασίας των ημιαγωγών από την μόνωση καλωδίων μέσης τάσης μπορεί όχι μόνο να εξισορροπήσει το ηλεκτρικό πεδίο και να αποτρέψει την μερική εκφόρτιση,αλλά επίσης βελτιώνουν την αντοχή του καλωδίου και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του.
3Βελτίωση των επιδόσεων μετάδοσης καλωδίων
Η μόνωση και η προστασία των καλωδίων μέσης τάσης μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά την απώλεια μετάδοσης και τις παρεμβολές διασταύρωσης των καλωδίων,και βελτίωση της απόδοσης μετάδοσης και της σταθερότητας των καλωδίων.
4Ασφάλεια
Η μόνωση και η θωράκιση των καλωδίων μέσης τάσης μπορούν να αποτρέψουν αποτελεσματικά ατυχήματα όπως πυρκαγιές και ηλεκτροπληξίες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του συστήματος ηλεκτροδότησης και του προσωπικού.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.