Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι η διαφορά απόδοσης μεταξύ του θωρακισμένου καλωδίου ταινιών χάλυβα και του θωρακισμένου καλωδίου χαλύβδινων συρμάτων;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποια είναι η διαφορά απόδοσης μεταξύ του θωρακισμένου καλωδίου ταινιών χάλυβα και του θωρακισμένου καλωδίου χαλύβδινων συρμάτων;

2023-02-20
Latest company news about Ποια είναι η διαφορά απόδοσης μεταξύ του θωρακισμένου καλωδίου ταινιών χάλυβα και του θωρακισμένου καλωδίου χαλύβδινων συρμάτων;

Το μηχανικό προστατευτικό στρώμα του θωρακισμένου καλωδίου μπορεί να προστεθεί στο καλώδιο οποιασδήποτε δομής για να αυξήσει τη μηχανική δύναμη του καλωδίου και να βελτιώσει την αντίσταση διάβρωσης. Σχεδιάζεται για την επιρρεπείς σε μηχανικές ζημία και τη διάβρωση περιοχής. Τα θωρακισμένα καλώδια διαιρούνται επίσης σε θωρακισμένα καλώδια ταινιών χάλυβα και θωρακισμένα καλώδια χαλύβδινων συρμάτων.
Οι κύριες διαφορές είναι:
1. Σκοπός: το τεθωρακισμένο λουρίδων χάλυβα χρησιμοποιείται μόνο για την τοποθέτηση των άμεσα θαμμένων καλωδίων ή των συνηθισμένων σωλήνων, του συνηθισμένου εδάφους, των σηράγγων, κ.λπ. Το λεπτό τεθωρακισμένο χαλύβδινων συρμάτων μπορεί να αντισταθεί τη γενική διαμήκη ένταση, έτσι είναι κατάλληλη για συντομία υπερυψωμένη τοποθέτηση απόστασης ή κάθετη και κάθετη τοποθέτηση. Στις ξένες χώρες, υπάρχουν πολλά θωρακισμένα καλώδια χαλύβδινων συρμάτων!
2. Τιμή: το αντίστοιχο τεθωρακισμένο χαλύβδινων συρμάτων είναι ακριβότερο. Επειδή η παραγωγή του τεθωρακισμένου χαλύβδινων συρμάτων είναι δύσκολη και το κόστος είναι υψηλό.
3. Ικανότητα τρέχων-μεταφοράς: η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά η διαμαγνητικό λουρίδα χάλυβα ή χαλύβδινο το σύρμα πρέπει να επιλεχτεί.
4. Σύμφωνα με το διαφορετικό περιβάλλον χρήσης, οι διαφορετικοί τύποι θωρακισμένων καλωδίων επιλέγονται: το τεθωρακισμένο λουρίδων χάλυβα μπορεί να αντισταθεί τη μηχανική πίεση, και το τεθωρακισμένο χαλύβδινων συρμάτων μπορεί να αντισταθεί τη μηχανική ένταση.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.