Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Αυτό που είναι η σχέση μεταξύ των καλωδίων σπονδυλικών στηλών, των καλωδίων κλάδων και των καλωδίων διανομής
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Αυτό που είναι η σχέση μεταξύ των καλωδίων σπονδυλικών στηλών, των καλωδίων κλάδων και των καλωδίων διανομής

2023-06-16
Latest company news about Αυτό που είναι η σχέση μεταξύ των καλωδίων σπονδυλικών στηλών, των καλωδίων κλάδων και των καλωδίων διανομής

1. Επαφή: Το καλώδιο σπονδυλικών στηλών αναφέρεται στο καλώδιο που συνδέεται άμεσα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος το καλώδιο κλάδων αναφέρεται στο καλώδιο που βγαίνει από το κιβώτιο διανομής και συνδέει με το χρήστη ή κάθε εργαστήριο το καλώδιο διανομής αναφέρεται στο καλώδιο που συνδέεται ηλεκτρικά με το κιβώτιο διανομής. Η λειτουργία τους είναι να ενεργήσει ως αλυσίδα γεφυρών που συνδέει το δωμάτιο τηλεπικοινωνιών με κάθε πελάτη χρηστών.

 

2. Διαφορά: Ο αριθμός καλωδίων σπονδυλικών στηλών και καλωδίων διανομής δεν μπορεί να είναι παρόμοιος. Το καλώδιο σπονδυλικών στηλών πρέπει να είναι ένα ή δύο, οι ανάγκες περισσότερο από δύο καλωδίων κλάδων, και το καλώδιο διανομής πρέπει να είναι περισσότεροι. Τα καλώδια κλάδων διαιρούνται σε κάθετους κλάδους και οριζόντιο κλάδο. Για τους κάθετους κλάδους, ισχύουν κυρίως στις πολυκατοικίες. Γενικά, μετριούνται σχετικά με την περιοχή και διαιρεσμένος σύμφωνα με το σχέδιο, δηλ., η διατομική περιοχή των καλωδίων επιλέγεται σύμφωνα με το φορτίο κάθε πατώματος, το πρότυπο καλωδίων επιλέγεται σύμφωνα με την εκτίμηση αντίστασης πυρκαγιάς του προγράμματος, και το μήκος καλωδίων επιλέγεται σύμφωνα με την απόσταση μεταξύ του χαμηλής τάσης γραφείου διανομής και του υψηλότερου πατώματος του κλάδου Για το οριζόντιο καλώδιο κλάδων, η βάση επιλογής γραμμών είναι η ίδια με αυτήν για τον κάθετο κλάδο, αλλά το μήκος του οριζόντιου καλωδίου κλάδων μπορεί να είναι μεγαλύτερο από τη γραμμή κορμών, αλλά η τμηματική περιοχή της πρέπει να είναι μικρότερη από το τμήμα γραμμών κορμών. Πρέπει να σημειωθεί ότι η κάθετη κύρια γραμμή πρέπει να είναι υψηλότερη από τα επίπεδα τριών τμημάτων της γραμμής κλάδων.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.