Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τι είδους τα καλώδια χρησιμοποιούνται στο φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τι είδους τα καλώδια χρησιμοποιούνται στο φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος;

2021-07-03
Latest company news about Τι είδους τα καλώδια χρησιμοποιούνται στο φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος;

Στο στάδιο της φωτοβολταϊκής κατασκευής σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, εκτός από τον κύριο εξοπλισμό, όπως οι φωτοβολταϊκές ενότητες, οι αναστροφείς, επιταχύνουν τους μετασχηματιστές, τα ενισχυτικά συνδεδεμένα φωτοβολταϊκά υλικά καλωδίων διαδραματίζουν επίσης έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στη γενικές αποδοτικότητα, την ασφάλεια λειτουργίας, και την αποδοτικότητα του φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ακόλουθος είναι μια λεπτομερής εισαγωγή στη χρήση και το περιβάλλον χρήσης των κοινών καλωδίων και των υλικών στο φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Σύμφωνα με το σύστημα του φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, τα καλώδια μπορούν να διαιρεθούν σε ΣΥΝΕΧΗ καλώδια και καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος, τα οποία είναι ταξινομημένα ως εξής σύμφωνα με τις διαφορετικά χρήσεις και τα περιβάλλοντα:
1. ΣΥΝΕΧΕΣ καλώδιο
(1) καλώδια σειράς μεταξύ των συστατικών.
(2) παράλληλα καλώδια μεταξύ των σειρών και μεταξύ των σειρών και του κιβωτίου ΣΥΝΕΧΟΥΣ διανομής (κιβώτιο συνδέσεων).
(3) καλώδιο μεταξύ του κιβωτίου ΣΥΝΕΧΟΥΣ διανομής και του αναστροφέα.
Τα ανωτέρω καλώδια είναι ΣΥΝΕΧΗ καλώδια, τα οποία τοποθετούνται υπαίθρια. Πρέπει να είναι moisture-proof, απόδειξη ήλιων, κρύος ανθεκτικός, ανθεκτικός στη θερμότητα και UV ανθεκτικός. Σε μερικά ειδικά περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να είναι ανθεκτικοί στην όξινος-βάση και άλλες χημικές ουσίες.
2. Καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος
(1) συνδέοντας καλώδιο από τον αναστροφέα για να επιταχύνει το μετασχηματιστή.
(2) το συνδέοντας καλώδιο από επιταχύνει το μετασχηματιστή στη συσκευή διανομής δύναμης.
(3) το συνδέοντας καλώδιο από τη συσκευή διανομής δύναμης στο πλέγμα ή τους χρήστες δύναμης.
Αυτό το μέρος του καλωδίου είναι καλώδιο φορτίων εναλλασσόμενου ρεύματος, βάζοντας περισσότερο εσωτερικό περιβάλλον, μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις γενικές απαιτήσεις επιλογής καλωδίου τροφοδοσίας.

 

Η Co. τεχνολογίας καλωδίων Zhenglan, ΕΠΕ μπορεί να σας παρέχει και τα δύο καλώδια χρήσης AC&DC. Χαιρετίστε την έρευνά σας.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.