Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου ACSR και AAAC;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου ACSR και AAAC;

2020-11-17
Latest company news about Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου ACSR και AAAC;

Παρακάτω είναι μερικοί άνθρωποι Q&A που ενδιαφέρονται για το καλώδιο και τα καλώδια:

 

1. Ποιοι τύποι συνήθως χρησιμοποιημένων καλωδίων και καλωδίων ταξινομούνται από το σκοπό;
Απάντηση: Σύμφωνα με το σκοπό, μπορεί να διαιρεθεί σε γυμνούς αγωγούς, μονωμένα καλώδια, ανθεκτικά στη θερμότητα καλώδια, προστάτευσε τα καλώδια, τα καλώδια τροφοδοσίας, τα καλώδια ελέγχου, τα καλώδια επικοινωνίας, τα καλώδια ραδιοσυχνότητας, κ.λπ.


2.What είναι η διαφορά μεταξύ του καλωδίου ACSR και του καλωδίου AAAC;
AAAC: Αυτός ο γυμνός ομόκεντρος-λαϊκός-προσαραγμένος αγωγός, που γίνεται από το στρογγυλό κράμα αργιλίου 6201 - τα καλώδια T81, κατασκευάζονται με έναν κεντρικό πυρήνα που περιβάλλεται από ένα ή περισσότερα στρώματα των helically τοποθετημένων καλωδίων.
παρέχει την καλύτερη αντίσταση διάβρωσης από αυτή που παράγεται από το χάλυβα αγωγών αργιλίου που ενισχύεται (ACSR).
ACSR: Αυτός ο γυμνός ομόκεντρος-λαϊκός-προσαραγμένος αγωγός γίνεται από τα στρογγυλούς καλώδια και τον κύκλο αργιλίου 1350-H19 (πρόσθετος σκληρός) ψευδάργυρος-που ντύνονται ή αργίλιο-που ντύνονται καλώδιο πυρήνων χάλυβα που χρησιμοποιείται δεδομένου ότι υπερυψωμένο ηλεκτρικό conductors.it παρέχει την καλύτερη δύναμη από το καλώδιο AAAC.


3. Ποια είδη μονωμένων καλωδίων υπάρχουν;
Απάντηση: Υπάρχουν οι ακόλουθοι τύποι μονωμένων καλωδίων: Το PVC μόνωσε τα καλώδια, μονωμένα PVC σκοινιά, νιτρίλιο και τα μονωμένα ένωση σκοινιά πολυβινυλικού χλωριδίου, μονωμένα λάστιχο καλώδια, άμεσο θαμμένο πλαστικό πυρήνων αργιλίου μόνωσαν τα καλώδια για τη γεωργική χρήση, και το λάστιχο μόνωσε τα υφαντικά σκοινιά νημάτων βαμβακιού, μονωμένα PVC τυλιγμένα νάυλον καλώδια, μονωμένα PVC σκοινιά για τη δύναμη και το φωτισμό, κ.λπ.


4. Τι είδους η περίπτωση είναι ο δίσκος καλωδίων κατάλληλος για;
Απάντηση: Ο δίσκος καλωδίων είναι κατάλληλος για την υπερυψωμένη τοποθέτηση των καλωδίων τροφοδοσίας και των καλωδίων ελέγχου στο εσωτερικό και υπαίθρια γενικά βιομηχανικές και εξάγοντας επιχειρήσεις, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τις εσωτερικές και υπαίθριες εγκαταστάσεις στις τηλεπικοινωνίες, τα τμήματα ραδιοφώνων και τηλεόρασης.


5. Ποια είναι τα εξαρτήματα καλωδίων;
Απάντηση: Τα συνήθως χρησιμοποιημένα ηλεκτρικά εξαρτήματα περιλαμβάνουν το τελικό κιβώτιο συνδέσεων καλωδίων, το ενδιάμεσο κιβώτιο συνδέσεων καλωδίων, το συνδέοντας σωλήνα και τον τελικό φραγμό, το κιβώτιο συνδέσεων πιάτων χάλυβα, το δίσκο καλωδίων, κ.λπ.


6. Ποιος είναι ο μέσος συνδετήρας καλωδίων;
Απάντηση: Η συσκευή που συνδέει το καλώδιο και τον αγωγό του καλωδίου, το στρώμα προστατευτικών καλυμμάτων μόνωσης και το προστατευτικό στρώμα για να συνδέσει τη γραμμή καλωδίων καλείται ενδιάμεση ένωση καλωδίων.


7. Τι ο ηλεκτρικός κεντρικός αγωγός συνδέει με καλώδιο;
Απάντηση: Η ηλεκτρική κύρια καλωδίωση είναι η μέθοδος σύνδεσης του κύριου ηλεκτρικού εξοπλισμού και του λεωφορείου στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και τους υποσταθμούς, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης του κύριου λεωφορείου και του βοηθητικού ηλεκτρικού συστήματος σύμφωνα με ορισμένες λειτουργικές απαιτήσεις.


8.When που επιλέγει τη διατομή του καλωδίου τροφοδοσίας, το οποίο οι κανονισμοί πρέπει να ακολουθηθούν;
Απάντηση: Η επιλογή των καλωδίων τροφοδοσίας πρέπει να ακολουθήσει τις ακόλουθες αρχές:
(1) η εκτιμημένη τάση του καλωδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο ή ίσο η εκτιμημένη τάση του συστήματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο σημείο εγκαταστάσεων
(2) το συνεχές επιτρεπόμενο ρεύμα του καλωδίου πρέπει να είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από το μέγιστο συνεχές ρεύμα του φορτίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος
(3) η διατομή του πυρήνα πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις της σταθερότητας του συστήματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος όταν βραχυκυκλώνεται
(4) ελέγξτε εάν η πτώση τάσης καλύπτει τις απαιτήσεις σύμφωνα με το μήκος καλωδίων
(5) το ελάχιστο ρεύμα βραχυκυκλώματος στο τέλος της γραμμής πρέπει να επιτρέψει στη συσκευή προστασίας για να λειτουργήσει σοβαρά.


9. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καλωδίων XLPE και των καλωδίων λάδι-χαρτιού;
Απάντηση:

(1) εύκολος να εγκαταστήσει, επειδή επιτρέπει μια μικρή ελάχιστη κάμπτοντας ακτίνα και ελαφρύς
(2) μην περιορισμένος από την πτώση γραμμών
(3) καλή θερμική εκτέλεση, υψηλή επιτρεπόμενη θερμοκρασία εργασίας και μεγάλη ικανότητα μετάδοσης
(4) τα εξαρτήματα καλωδίων είναι απλά και όλα είναι ξηρά δομή
(5) απλές λειτουργία και συντήρηση, κανένα πρόβλημα διαρροής πετρελαίου
(6) η τιμή είναι χαμηλότερη
(7) υψηλή αξιοπιστία και χαμηλό ποσοστό αποτυχίας
(8) υπάρχουν λίγα διαδικασίες κατασκευής, απλή διαδικασία και αξιοπρόσεκτα οικονομικά οφέλη.

 

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.