Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Ποιο είναι πιο ακριβό, καλώδιο από κράμα αλουμινίου ή καλώδιο από πυρήνα αλουμινίου;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποιο είναι πιο ακριβό, καλώδιο από κράμα αλουμινίου ή καλώδιο από πυρήνα αλουμινίου;

2024-01-16
Latest company news about Ποιο είναι πιο ακριβό, καλώδιο από κράμα αλουμινίου ή καλώδιο από πυρήνα αλουμινίου;

Τα καλώδια κράματος αλουμινίου και τα καλώδια πυρήνα αλουμινίου είναι δύο κοινά υλικά γραμμών μετάδοσης ισχύος.η τιμή των καλωδίων κράματος αλουμινίου είναι σχετικά υψηλήΟι ακόλουθοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή:

1Υλικό αγωγού: Ο αγωγός του καλωδίου κράματος αλουμινίου είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου, ενώ το καλώδιο πυρήνα αλουμινίου είναι κατασκευασμένο από συνηθισμένο αλουμίνιο.Το κόστος παραγωγής του κράματος αλουμινίου είναι σχετικά υψηλό, γεγονός που καθιστά τα καλώδια από κράμα αλουμινίου σχετικά ακριβά.

2- διαφορές απόδοσης: Τα καλώδια από κράμα αλουμινίου έχουν συνήθως καλύτερη ηλεκτρική αγωγιμότητα και μηχανικές ιδιότητες και μπορούν να ανταποκριθούν σε ορισμένες ειδικές απαιτήσεις,που είναι ένας από τους λόγους για την υψηλότερη τιμή τους.

3Η διαδικασία παραγωγής: Η διαδικασία παραγωγής και κατασκευής καλωδίων από κράμα αλουμινίου είναι σχετικά περίπλοκη και απαιτεί υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και εξοπλισμού.που θα επηρεάσει επίσης την τιμή του.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.