Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Γιατί πρέπει να αναλύσουμε τα στοιχεία ακαθαρσίας των κράματος αλουμινίου για καλώδια και καλώδια;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Γιατί πρέπει να αναλύσουμε τα στοιχεία ακαθαρσίας των κράματος αλουμινίου για καλώδια και καλώδια;

2024-06-01
Latest company news about Γιατί πρέπει να αναλύσουμε τα στοιχεία ακαθαρσίας των κράματος αλουμινίου για καλώδια και καλώδια;
Στην βιομηχανία παραγωγής καλωδίων και καλωδίων, οι ράβδοι αλουμινίου, τα καλώδια από κράμα αλουμινίου, οι ταινίες από κράμα αλουμινίου, τα προφίλ κλπ. για ηλεκτρική χρήση είναι επίσης σημαντικά υλικά.Ένα από τα σημαντικά αντικείμενα δοκιμής για αγωγικά κράματα αλουμινίου είναι η ανάλυση της χημικής σύνθεσηςΕκτός από τον προσδιορισμό της ποιότητας των κράματος αλουμινίου, ένας άλλος σημαντικός σκοπός της ανάλυσης σύνθεσης είναι ο προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε στοιχεία ακαθαρσίας.
 
The reason why we need to analyze the impurity elements of conductive aluminum alloys is that the manufacturing process of aluminum alloys is to add a certain proportion of alloying elements to pure aluminumΤα πρόσθετα στοιχεία κράματος είναι συνήθως ιχνοστοιχεία, ιδίως το ποσοστό των ιχνοστοιχείων που προστίθενται στα αγωγικά κράματα αλουμινίου.Τα ιχνοστοιχεία που συνήθως προσθέτουμε είναι Cu, Mg, Fe, B, Zr και άλλα στοιχεία, αλλά Zr, Cr, V, Mn, Li και Ti έχουν σοβαρή επίδραση στην αντίσταση των υλικών αλουμινίου.ΑρΜειώνουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις των στοιχείων ακαθαρσίας στην αγωγιμότητα των κράματος αλουμινίου.
Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.