Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το ενιαίο θωρακισμένο καλώδιο πυρήνων τα μη μαγνητικά υλικά;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το ενιαίο θωρακισμένο καλώδιο πυρήνων τα μη μαγνητικά υλικά;

2022-09-19
Latest company news about Γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το ενιαίο θωρακισμένο καλώδιο πυρήνων τα μη μαγνητικά υλικά;

Όταν ένα ενιαίο καλώδιο πυρήνων ή σταματά από το εναλλασσόμενο ρεύμα ή το άμεσο ρεύμα αρχίζει, ένα αντίστοιχο εναλλασσόμενο μαγνητικό πεδίο θα παραχθεί γύρω από το καλώδιο, και ένα προκληθε'ν ρεύμα θα παραχθεί στο υλικό μετάλλων. Αυτό το ρεύμα ρέει μέσα στο υλικό μετάλλων, σαν μια δίνη του νερού, έτσι καλείται το ρεύμα στροβίλου, ή ρεύμα στροβίλου για συντομία. Η θερμική επίδραση του ρεύματος στροβίλου μπορεί να θερμάνει τα υλικά μετάλλων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν η θερμότητα δεν μπορεί να εκπεμφθεί εγκαίρως, θα αναγκάσει το στρώμα μόνωσης καλωδίων για να λειώσει ή να επιταχύνει τη γήρανση, και η απόδοση μόνωσης θα αποδυναμωθεί, προκαλώντας κατά συνέπεια τη διακοπή καλωδίων.

 

Η θωρακισμένη λουρίδα χάλυβα έχει την καλή μαγνητική αγωγιμότητα, η οποία μπορεί να μαγνητιστεί κάτω από ένα μικρό μαγνητικό πεδίο και να παραγάγει το ρεύμα στροβίλου. Τα μη μαγνητικά υλικά όπως η ταινία ανοξείδωτου, η ταινία χαλκού, η ταινία αργιλίου ή το non-magnetic καλώδιο μετάλλων θα χρησιμοποιηθούν για τη θωράκιση των ενιαίων καλωδίων πυρήνων.

 

Επιπλέον, είναι καλύτερο να τοποθετηθούν τα ενιαία καλώδια πυρήνων με τελειωμένη μορφή κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Τα ενιαία καλώδια πυρήνων πρέπει να αποφύγουν τα μαγνητικά υλικά όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως οι σωλήνες σιδήρου, οι σφιγκτήρες σιδήρου, κ.λπ., οι οποίοι μπορούν να διαμορφώσουν τα κλειστά μαγνητικά υλικά βρόχων.

 

Επιπλέον, για ένα καλώδιο τριών πυρήνων, τα εναλλασσόμενα μαγνητικά πεδία που παράγονται από τη σχέση φάσης τριών πυρήνων ακυρώνουν το ένα το άλλο, έτσι ώστε το ποσό των προκληθε'ντων τρεχόντων διανυσμάτων είναι 0, και καμία μαγνητική γραμμή δύναμης δεν περνά μέσω του τεθωρακισμένου. Επομένως, η θωράκιση ταινιών χάλυβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.