Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Γιατί το ηλιακό καλώδιο υιοθετεί τον επικασσιτερωμένο αγωγό χαλκού;
Επαφές
Επαφές: Miss. Linda Yang
Φαξ: 86-371-61286032
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Γιατί το ηλιακό καλώδιο υιοθετεί τον επικασσιτερωμένο αγωγό χαλκού;

2022-08-26
Latest company news about Γιατί το ηλιακό καλώδιο υιοθετεί τον επικασσιτερωμένο αγωγό χαλκού;

Το επικασσιτερωμένο καλώδιο χαλκού έχει μια ασημένια εμφάνιση επειδή ο κασσίτερος είναι ένα ασημένιο μέταλλο. Η διαδικασία του επικασσιτερωμένου καλωδίου χαλκού είναι λίγο πιό περίπλοκη από αυτό του γυμνού καλωδίου χαλκού. Στη θερμοκρασία δωματίου, ο κασσίτερος είναι πολύ σταθερός στον αέρα, επειδή μια πυκνή ταινία οξειδίων θα διαμορφωθεί στην επιφάνεια του κασσίτερου για να αποτρέψει τη συνεχή οξείδωση του κασσίτερου. Επομένως, η επιφάνεια χαλκού είναι επικασσιτερωμένη, η πρώτη δεν έχει επιπτώσεις στην αντίσταση, και η δεύτερη μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση οξείδωσης του χαλκού σε κάποιο βαθμό.

 

Ο σκοπός της κονσερβοποίησης, ασημένια επένδυση (ή ακόμα και της χρυσής επένδυσης) για τους αγωγούς καλωδίων και καλωδίων είναι να αποτραπούν τα καλώδια χαλκού από την οξείδωση και μαύρισμα σε υψηλής θερμοκρασίας και την υγρασία, και να βελτιωθεί το solderability και η αξιοπιστία αγωγών. Το λειτουργικό περιβάλλον των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας είναι γενικά σκληρό, και εγκαθίστανται συχνά στις ερήμους, τα άγονα βουνά, τις επιφάνειες νερού, τις στέγες και άλλα περιβάλλοντα. Απαιτείται ότι η ειδική αντίσταση των φωτοβολταϊκών καλωδίων πρέπει να είναι καλή, μη εύκολο να οξειδωθεί, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό. Επομένως, το επικασσιτερωμένο καλώδιο χαλκού επιλέγεται όπως ο αγωγός εγκαθιστά καλύτερα το περιβάλλον χρήσης και έχει τη σταθερότερη ηλεκτρική απόδοση.

 

Το καλώδιο τροφοδοσίας ανεφοδιασμού καλωδίων Zhenglan, ηλιακό καλώδιο, αισθάνεται ελεύθερο να μας στείλει το απόσπασμά σας.

Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Καλώδιο δύναμης αργιλίου Προμηθευτής. 2019-2024 Zhenglan Cable Technology Co., Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.